VÍDEO: Comença el cicle ‘Les obres i els seus autors’, que donarà a conèixer les obres premiades en la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020

Comparteix-ho amb els teus amics:

Coincidint amb la Setmana de l’Arquitectura de Barcelona, la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) posa en marxa aquest divendres, 7 de maig, a les 20 hores, el cicle ‘Les obres i els seus autors’, que donarà a conèixer les obres premiades en la 23a edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020, de les quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges i Efímers.

La situació sanitària generada per la pandèmia de la Covid-19 ha obligat la Demarcació de Girona del COAC a variar el format tradicional de conferència i visita a l’obra per presentar els projectes premiats. Aquest any es portarà a terme mitjançant set episodis que es podran visualitzar a través del canal de YouTube de la Demarcació de Girona del COAC, tots els divendres fins al 18 de juny.

Coincidint amb la Setmana de l’Arquitectura de Barcelona, la Demarcació de Girona del COAC presenta ‘Les obres i els seus autors’ que s’emetrà els divendres, del 7 de maig al 18 de juny, a les 20 hores, on es mostren les obres premiades de les quatre categories: Arquitectures, Interiors, Paisatges Efímers. El tret de sortida el donarà ‘3a cara de la lluna’, de Pep Admetlla Isaki Lacuesta, obra premiada en la categoria Efímers, a la qual la seguiran Can Sau, d’Eduard Callís i Guillem Moliner unparelld’arquitectes- i Quim Domene, obra premiada en la categoria Paisatges; Cafeteria Buttercup, d’Anna Sabrià, Jordi Ginebreda i Gerard Formentí, obra premiada en la categoria Interiors; el Terracotta Museu, de Joan Escribà i Miós Nadal, menció especial ex aequo Patrimoni en la categoria Arquitectures; Recuperant el Castell de Montsoriu, de Ramon M. Castells i Eulàlia Marquès, menció especial ex aequo Patrimoni en la categoria Arquitectures; Una casa de poble, d’Atheleia Arquitectura, menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures; i Casa grada, d’Arnau Estudi d’Arquitectura, menció especial ex aequo Habitatge en la categoria Arquitectures.
Els episodis de ‘Les obres i els seus autors’ es podran recuperar en el portal web premisarquitecturagirona.cat, on també es pot consultar tota la informació dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona 2020 i de totes les obres que configuren aquests premis des de l’any 1997.
Convocatòria de la 24a edició
Després d’una edició que s’ha vist afectada per la situació generada per la pandèmia de la Covid-19, la nova edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona es convocarà la tardor vinent a la qual es podran presentar obres finalitzades entre l’1 de gener de 2020 i el 31 de desembre de 2021.