Vídeo: Concert de jazz aquest divendres a Olot, de la mà de Marco Mezquida

Comparteix-ho amb els teus amics:

El programa de Ràdio Olot, A Pas de Jazz, celebra els seus 10 anys en antena, amb un concert a la carbonera aquest divendres.

El menorquí Marco Mezquida s’ha convertit en un mag del piano, un talent que, amb només 28 anys, ha seduït públic, crítica i companys de professió, i ha esdevingut un dels concertistes i creadors més sol·licitats, prolífics i valorats del país.

Vídeo: Concert de jazz aquest divendres a Olot, de la mà de Marco Mezquida
[vimeo url=”https://vimeo.com/142358509″ width=”560″ height=”315″]

Versàtil compositor i improvisador, el pianisme de Mezquida és sofisticat, intens i lluminós, amb un discurs personal i contemporani en què les etiquetes es queden petites per definir un músic explosiu i íntim, amb influències que abasten bona part de la història de la música: el jazz, la música romàntica, la impressionista, la cançó i l’avantguarda, la lliure improvisació, el rock o el flamenc. Després d’haver anat de gira amb alguns dels millors grups de jazz del país i d’haver enregistrat més de vint-i-cinc discos, Mezquida ens ofereix un còctel únic.

En aquesta ocasió presentarà el segon treball del trio, que forma amb el contrabaixista suec Marco Lohikari i el bateria argentí Carlos Falanga. El seu primer treball, My friend Marko, ha rebut nombrosos premis i reconeixements, entre els quals hi ha el de la crítica a disc de jazz de l’any de la revista musical Enderrock.

Aquest excepcional concert servirà per celebrar els deu anys en antena del programa de Ràdio Olot A pas de jazz, d’en Carlus Fontfreda i la Núria Nogareda.

Piano: Marco Mezquida
Contrabaix: Marco Lohikari
Bateria: Carlos Falanga

16/10/2015 – 22:00
6 euros
Sala La Carbonera (Teatre Principal d’Olot)