Vídeo: Crònica del 1r Gran Premi de la Garrotxa i 61a Cursa Festes del Tura d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Stephane Poulhies vencedor de la 61a Cursa Festes del Tura d’Olot

El Club Ciclista Olot i el Club Ciclista Bas, amb la col·laboració de la Delegació de Ciclisme de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme, han organitzat per primera vegada el I Gran Premi La Garrotxa, oberta a corredors de categoria Elit, Sub23 i Màster 30.

Vídeo: Resum del 1r Gran Premi de la Garrotxa i 61a Cursa Festes del Tura d’Olot
[vimeo url=”https://vimeo.com/139136651″ width=”560″ height=”315″]

Ahir dissabte es va fer per primera vegada la Cursa de Sant Esteve d’en Bas passant per Coll de Condreu i Sant Pere de Torelló amb un recorregut de vuitanta-set quilòmetres i mig. Avui diumenge s’ha celebrrat la 61a Cursa Festes del Tura d’Olot amb 136 quilòmetres de distància ha recorregut des de la Plaça Clarà d’Olot, passant pel Pla de Dalt per dirigir-se cap a la Pinya, veïnat Sidera, Agrobotigues Vall d’en Bas, St. Esteve d’en Bas, St. Feliu de Pallerols, Les Planes d’Hostoles, Amer, Pantà de Susqueda, Mare de Déu del Coll, Osor, Anglès, Bonmatí, Alt de les Serres, Sant Martí de Llémena, St. Esteve de Llémena, Les Ànsies, les Planes d’Hostoles, Sant Esteve d’en Bas, la Pinya, Avinguda Pla de Dalt, Avinguda Hospital Nou, carretera Sant Joan les Abadesses, Carrer Pare Roca i Plaça Clarà Olot. En aquesta edició hi hagut 132 inscrits.

AlwEgBCWEX7oRYG17EHLAWT9Dwo7XKHz5EoFL2TIvhYZ

A partir de les Ánsies i les Planes d ‘Hostoles s’han escapat tres corredors del peloto però finalment ha arribat en solitari i vencedor de la LXI Cursa Festes del Tura d’Olot Stephane Poulhies a 3 hores 6 minuts i 10 segons, en segona posició s’ha classificat Guel Vargas a 3 hores 7 minuts i 27 segons i en tercera posició en un mateix temps en Llibert Sendros.

Campistrous Romain vencedor de la classifació general amb 49 punts.

Només els corredors que han finalitzat les dues curses han pogut optar a la classificació general.

En la classifació general de les dues curses i per tant del 1r Gran Premi de la Garrotxa s’ha classificat en primer lloc i amb 49 punts Campistrous Romain de categoria Élite seguit en segon lloc el corredor Olotí Adrià Moreno que en aquests moments està corrent amb un equip anglès Starley Primal i en tercera posició en la classificació general ha estat vencedor Guillem Muñoz.

Aj3YImglZlJRKfE4TK2b5GK1pMuwrCr4c7Emmlridxdh

El dos Clubs Ciclistes (El Club Ciclista Olot i Club Ciclista Bas), valoren molt positivament aquesta primera experiència de celebrar per primera vegada aquestes dues curses dins el marc del Gran Premi de la Garrotxa 2015. La Xallenge està formada per dos curses inscrites a la FCC de categoria CE.1, que puntuen per a les Grans Clàssiques Copa Generalitat.