Vídeo: Cròniques de volei

Comparteix-ho amb els teus amics:

Campionat de Catalunya de 1ª divisió sènior masculí
C.VOLEI OLOT – Cv Alellà

[vimeo]https://vimeo.com/89410650[/vimeo]

Pendents comitè de competició. L’Alella no es va presentar.
Campionat de Catalunya de 1ª divisió sènior femení
CVolei Olot. Hòptica Hola – CV Avap Girona 2-3 (26-24, 20-25, 25-17, 14-25, 13-15)
Jugadores: Cristina Roura, Helena Ortiz, Sandra Martínez, Helena Garcia
Pepa Ràfols, Míriam Nieto, Laia Garcia, Laura Sobrerroca, Judit Gutiérrez, Carla De Filippi, Paula Godori

Partit molt igualat que com no s’ha decidit al tie-break per un ajustat 13-15 i on l’àrbitre no ha volgut veure una clara infracció que podia haver canviat el curs del set i partit.
No obstant les recriminacions més grans són pel quart parcial que començava amb un marcador favorable a les olotines de 2-1 que no varen ser capaces de sentenciar el partit pels greus problemes de recepció que condicionaven el joc dificultant els passes i els atacs molt previsibles. El joc de trencament igualment es començava amb un parcial de 1-8 que ho posava tot molt complicat, no obstant arribava l’empat a 13 i la jugada clau que condemnava a la derrota. S’ha esgarrapat un punt que pot ser util per aquest difícil final de lliga amb el convenciment de que es podrà aconseguir l’objectiu de la permanència.

Campionat de Catalunya de 1ª divisió juvenil femení
CVOlot – CVVilassar: 3 – 2 (25-20/31-29/21-25/22-25/15-8)

Jugadores: Chamorro, Vidal, Abellán, Batlle, Carrillo, Busquets, Fernández, Godori, De Filippi, Macias (c), Flores (c) i Ciendones (c).

Una altra victòria important contra un bon equip. El partit va ser molt igualat; l’Olot va començar el 1r set manant, amb molt bona recepció i atac. En el 2n, també es va portar el control, però el Vilassar no es donava mai per perdut i es va haver d’arribar al 31-29 per poder guanyar el set. En el 3r set, les noies van fer una baixada física i el Vilassar ho va aprofitar per posar-se 15-5 a favor; l’Olot va reaccionar però ja no va estar a temps de guanyar el set. Les errades en servei i recepció van fer perdre el 4t set i arribar al set decisiu. En aquest es va tornar a servir i rebre bé i gràcies també a la defensa es va aconseguir guanyar un partit molt difícil. Felicitats!

Campionat de Catalunya de 1ª divisió cadet femení
CVOlot – CVVilassar: 3 – 2 (19-25/15-25/25-22/25-23/15-13)

Jugadores: Ciendones, Pozo, Colomer E, Macias, Flores, Ferrés, Almirón, Colomer C, Garcia, Sánchez i Palacios (i).

Espectacular victòria contra un gran equip. El Vilassar va començar el partit creient en la fàcil victòria i l’Olot hi va col•laborar perquè no va sortir convençut de les possibilitats reals de posar problemes a un equip molt potent. El 1r i el 2n set se’ls va emportar el Vilassar sense fer gaire cosa. En el 3r, però, l’Olot poc a poc va començar a desplegar el seu joc, basat en una gran defensa i bloqueig. Semblava que s’havia fet tot el que es podia i el Vilassar va portar l’avantatge en el 4t fins arribar al 23-20; però les noies van fer un últim esforç i van acabar guanyant el set. En el 5è l’Olot va portar el control del set i això va ser determinant per acabar guanyant el partit. Felicitats!

Campionat de Catalunya de 1ª divisió infanti femení
C.Volei Olot – CV Molins : 3 – 0 (25-10/25-14/25-12)
Jugadores: Patri, Neus, Judith, Estel, Erika, Laura, Marina , Marina Sanchez i Berta

Partit fácil per l´Olot que no ha donat opció a un rival amb joves jugadores que no han pogut fer res amb el joc contundent de les Olotines, que amb uns bons saques, bona recepció i un bon atac, han resol el partit en un 3–0. Aquests tres punts van molt bé de cara a la classificació.

Altres resultats:

Campionat de Catalunya de 2ª divisió infantil femení
C.volei Olot “B” – Cv Granollers : 3 – 0 (26-24/25-18/25-20)

Lliga escolar provincia infantil femení
La Salle girona – C.volei Olot “C” : 1 – 3 (15-25/19-26/28-26/14-25)

Partits propera setmana
Dissabte 22 de març. Al Pavelló Municipal d’Olot

a les 10 del matí Campionat de Catalunya de 1ª d. juvenil femení
C. Volei Olot – CE Roca

a les 12 del migdia Campionat de Catalunya de 1ª d. cadet femení
C. Volei Olot – CE Roca

a les 12 del migdia. Campionat de Catalunya de 1ª d. Cadet masculí
C. Volei Olot – CV ANDORRA (BCN)