Cròniques de volei d’aquest passat cap de setmana

Comparteix-ho amb els teus amics:

Campionat de Catalunya de 1º divisió Sènior Masculí

Club Volei Olot – Volei Manres : 0 – 3 (22-25, 24-26,22-25)
Jugadors: Pau Roca, Mobi, Garet, Litus, Jordi Herrero, Emi,Ferran Sacrest, Bata, Marc Busquets i Arnau

Ni fu ni fa, partit distret i lluitat per part dels dos equips, però amb la diferència que el Manresa va estar més posat en els finals de set.

El primer i el tercer set varen anar equilibrats fins les darreres jugades en que l’Olot no va tenir l’encert ni la sort per poder guanyar-lo. Diferent va ser el segon set, en que el Manresa es va posar 15 a 5 i a partit d’aquí l’Olot va reaccionar i, fent el millor joc del partit, va anar retallant les diferències fins a tenir pilota de set (que no va aprofitar). Positiu l’esperit i la lluita de l’Olot, negatiu, algunes decisions arbitrals que varen fer perdre puntualment els nervis a els jugadors locals i sobretot la lesió en el segon set d’en Marc Busquets.

Res a perdre, recordem que en aquesta segona part de la lliga del grup de campionat, només es juga per anar a fases i no hi ha cap plaça de descens

Campionat de Catalunya de 1º divisió sènior femení

Club Volei Olot “òpitca Hola” – Volei Sant Just: 1-3(28-30, 23-25, 25-22,23-25)
Jugadores: Cristina Roura, Helena Ortiz, Sandra Martinez, Paula Godori, Cintia Pinel, Meri i Laia Garcia.

Molt bon partit encara que amb el regust amarg d’una nova derrota que però aquesta vegada deixa unes molt bones sensacions. Tots els parcials varen ser de lo més ajustat i els dos equips varen oferir un gran espectacle mantenint la emoció fins al final. A destacar la gran actitud i el gran treball de conjunt per sobre de les individualitats. Felicitats per l’esforç i a seguir igual.

[vimeo]https://vimeo.com/119746908[/vimeo]

Campionat de Catalunya de 1º divisió juvenil femení

CVSalou – CVolei Olot: 0 – 3 (14-25/21-25/23-25)
Jugadores: Helena Macias, Carla Pozo (Ll), Carla De Filippi, Paula Busquets, Cristina Colomer, Laia Ciendones, Maria Sánchez, Estela Colomer, Alba Ferrés (c), Iris Almirón (c) i Marina De Filippi (c).

Aquesta vegada sí. Després de tres derrotes consecutives en aquesta 2a fase la victòria era vital per donar moral i refermar el gran treball que es fa en els entrenaments. Les noies van sortir en tromba en el 1r set i gràcies a la gran defensa, servei i atac es va guanyar sense contemplacions. En el 2n les coses van canviar i la falta de contundència en servei i atac va fer crèixer el Salou fins a col·locar-se 20-10 a favor… en aquests moments l’Olot va canviar radicalment el seu joc i gràcies al gran joc col·lectiu (amb les tres cadets al camp) i un gran servei es va remuntar i guanyar el set… sense paraules. Semblava que la feina ja estava feta però a 1a no pots relaxar-te mai i l’Olot no va sortir bé al 3r set amb moltes errades en recepció; però, l’equip va decidir que s’havia de guanyar i no allargar el partit; amb calma i una gran defensa es va guanyar el partit. Amb aquesta unió és difícil no gaudir d’aquest equip, es guanyi o es perdi.

Campionat de Catalunya 1ª divisió cadet femení

CV.Salou – CVolei Olot “jove” : 3 – 1 (25-15/22-25/25-15/25-16)
Jugadores: Patri, Alba Ferres, Iris, Marina Sanchez, Dhapne, Estel Pozo, Lluna i Marina De Filippi.

No hi ha manera. Un bon set (el segon) i tres de molt fluixos. El problema és que el rival tampoc ha de fer gaire cosa per endur-se els punts, són les mateixes jugadores olotines que fan els punts propis i molts dels punts de les rivals (errors no forçats)

Esperem, confiem i desitgem que l’equip reaccioni i que faci tot el possible per anar amunt en la classificació.

Campionat de Catalunya preferent cadet femení

AEE Sant Quirze – CVolei Olot “jove” : 1 – 3 (17-25/12-25/25-23/17-25)
Jugadores: Clàudia Colom, Clàudia Coromina, Adriana Ribas, Gina Granados, Mireia Pijiula, Ester Montero, Carla Jofre, Sara Oliver, Júlia Turró i Laia Boix.

Bona victòria de l’Olot que va ser superior. El partit va servir per provar sistemes tàctics i gaudir del joc de les nostres joves. Només el relaxament en el 3r va fer perdre el set. Però les noies van sortir concentrades en el 4t i es va aconseguir guanyar el partit amb un bon joc. Felicitats!

Campionat de Catalunya de 1º divisió infantil femení

Handbol Bordils – C. Volei Olot : 3 – 2 (25-20/21-25/23-25/25-23/15-12)
Jugadores: Berta Roca , Estel Pozo, Júlia Malibran, Celia Colldecarrera, Neus Cros, Gina Granados, Laura Grauvilardell, Adriana Ribas i Núria Simon.

Les de Bordils tenen la mida pressa a les olotines i sempre o quasi sempre ens fan guitza. L’Olot tenia el partit de cara amb el marcador a favor 2 sets a 1, però no és pot treure el peu del gas, perquè el Bordils. amb una actitud defensiva excel·lent, va poder donar la volta al partit.