VÍDEO DEL RODATGE: Besalú es converteix en un poble Itàlia de la segona guerra mundial al rodatge de la sèrie Westworld

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquesta setmana Besalú s’ha convertit en el plató de rodatge de la tercera temporada de Westwold, sèrie produïda per Bad Robot Productions per a l’HBO.

Aquesta productora també es va encarregar de la producció de pel·lícules com Star Trek, Cloverfield i de l’ùltima trilogia de Star Wars.

Besalú es converteix en un poble Itàlia de la segona guerra mundial ple de nazis. Aquesta és l’ambientació de la tercera temporada de Westworld, sèrie nord-americana de gran pressupost, produïda per la companyia Bad Robot Productions per a l’HBO, responsable de films com Star Trek, Cloverfield i de l’ùltima trilogia de Star Wars i de sèries com Lost (perdidos).

El rodatge va començar dimecres i finalitzarà divendres i la vila quedarà totalment tancada al públic, només els veïns i persones autoritzades podran accedir al centre, cosa que no ha agradat a turisme i algunes empreses del sector. Els comerços que hagin hagut de tancar aquests tres dies rebran una compensació. Prop d’un centenar de figurants, molts d’ells de la Garrotxa que rebran uns 200 euros per fer de soldat alemany.

Entre els actors que s’han pogut veure a la vila, està una de les principals actrius de la sèrie, la britanica Thandie Newton, protagonista de films com Mision imposible 2, Las crònicas de Riddick o Solo: A Star Wars Story.

VEURE VÍDEO DEL RODATGE AQUÍ

Sinopsis

En un futur no especificat, Westworld, un dels sis parcs temàtics posseïts i operats per Delos Inc., permet als visitants experimentar el Far West en un entorn poblat per “amfitrions”, androides programats per a satisfer tots els desitjos dels visitants.

Els amfitrions segueixen un conjunt predefinit de narratives entrellaçades, però tenen la capacitat de desviar-se d’aquestes narratives en funció de les interaccions que tenen amb els visitants.

Els amfitrions repeteixen la seva narrativa de nou cada dia —havent esborrat els seus records del dia anterior— fins que són reutilitzats o guardats per al seu ús en altres narracions. Per garantir la seguretat dels visitants, els amfitrions no poden danyar cap forma de vida. Això permet als visitants una llibertat gairebé il·limitada per participar sense rebre cap càstig en qualsevol activitat que triïn amb els amfitrions, incloent-hi la violació i l’assassinat entre altres. El personal està ubicat en un centre de control anomenat “La Mesa”, connectat al parc a través d’instal·lacions subterrànies, i supervisa les operacions diàries, desenvolupa noves narratives i repara els amfitrions segons sigui necessari.

Comparteix-ho amb els teus amics: