VÍDEO: Ple Estreordinari a Olot del Consell dels Infants amb 30 propostes

Comparteix-ho amb els teus amics:

Avui dijous ha tingut lloc el Ple Extraordinari de l’Ajuntament d’Olot per a les propostes del Consell dels Infants de la ciutat d’Olot

Després de tres sessions de treball, els escolars han consensuat un total de 30 propostes, que els membres del Consell Escolar Municipal han presentat als representants de l’Ajuntament d’Olot. El Consell dels Infants de la Ciutat d’Olot és un òrgan de participació, consulta i assessorament de l’Ajuntament sobre les qüestions que afecten la ciutat. El mes de gener es va començar a treballar sobre la temàtica escollida, el medi ambient, amb la finalitat d’elaborar propostes que ajudin a millorar la vida de les persones i la de la ciutat.

Vídeo del ple estraordinari del Consell dels Infants celebrat aqust dijous a la tarda (a partir del minut 20)

676 alumnes de 5è i 6è de primària de les 9 escoles d’Olot han participat del Consell d’Infants. Cada grup d’alumnes va començar treballant a partird’una pluja d’idees per buscar propostes i/o detectar problemes d’àmbits relacionats amb el medi ambient com, per exemple, la fauna, els volcans, l’energia,el reciclatge, el riu i el transport. Es van recollir 387 idees que són les que es van treballar en una segona sessió que els va permetre arribar, a través del consens, a escollir una única proposta per grup classe.