Vídeo: DESCAMPAT Festival 2014

Comparteix-ho amb els teus amics:

Malgrat la fluixa afluència de gent a les diferents activitats programades, amb una fira de productes locals molt poc definida, i pocs nens a les propostes infantils, menys el dissabte a la nit que va ser notable l’assistència de públic començant per al sopar musical que es va organitzar per part de la colla Cal Borratx del municipi. El nou format del Descampat com a Festival té el futur assegurat si s’acaba de definir bé el seu programa i la manera de fer difusió del mateix.

[vimeo]https://vimeo.com/99430205[/vimeo]

Divendres nit, es va començar amb MIQUEL DEL ROIG, un artista que no és un cantautor intel·lectual de paraules rebuscades i místics missatges, tot i així en Miquel està preocupat per la polèmica de la societat actual i per l’herència que deixarem a les generacions futures. Tot això es veu reflectit a la seva música i a les seves lletres, naturals i espontànies. Poc després LA IAIA que ens varen presentar el seu darrer disc “On és la Màgia” (un dels discos amb més venta a itunes, i un clar referent als grups emergents i més innovadors de casa nostra) LA IAIA era el cap de cartell d’enguany, i va ser grup revelació segons públic i la crítica, als Premis Enderrock l’any 2011 i 2012 respectivament i també foren guanyadors del concurs Sona 9 l’any 2010. La nota final la posava el grup olotí GREDA STREET BAND amb una proposta bellugadissa i allunyada de les cançons d’hostal sense gaires pretensions pensada per passar-s’ho bé i perquè la gent s’ho passi bé.

Una de les altres novetats en aquest Descampat 2014 convertit en festival, és la programació infantil del dissabte, adreçat als més petits, i que portava per nom DESCAMKIDS, amb inflables, ponis, tallers l’actuació de Jordi Tonietti, i la narració del conte de la Fageda.

El festival aprofitant el marc històric incomparable que te el poble de Santa Pau, amb actuacions musicals al mig de la Vila, amb grups com ara TECK ROSE BAND, i el grup garrotxí DAMIÀ ARRÒS i LA BANDA APART versionant temes del músic irlandès Damien Rice, a la nit de Dissabte poc després es complementava amb les actuacions del grup folk-mestissatge HORA DE JOGLAR i tot seguit amb Mon DJ un disk jockey que porta més de 10 anys punxant en diversos clubs, com La Disco, El Sielu, Les Carpes de Vic resident de les festes Make party i Shake that Vic i ha compartit cabina amb DJ de la talla de Albert Neve, Sak Noel, RIO entre altres. I fins que surti el sol, amb la disco mòbil Sweet Dreams que va començar precisament al Descampat l’any 2009.

F 2229
LA IAIA al Descampat Festival que ens va presentar el seu darrer disc “On és la Màgia”