VÍDEO: Dilluns tindrà lloc l’acte de cessió de l’edifici de la Providència a la ciutat d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Dilluns tindrà lloc l’acte de cessió de l’edifici de la Providència a la ciutat d’Olot

L’Ajuntament d’Olot va aprovar al passat ple del mes de setembre el conveni de cessió del convent de la Divina Providència a la ciutat d’Olot. Situat entre els carrers Fluvià, Martí Pararols i Ronda Paraires, l’edifici – de 3.793,73 m²- és propietat del Bisbat de Girona. Després de la marxa de les germanes clarisses durant el desembre de 2018, actualment és la seu de Càritas Garrotxa. Ara, el proper dilluns es farà l’acte de cessió de l’edifici a l’ajuntament amb representats del del Bisbat de Girona. Veure vídeo.

Amb aquesta cessió, la ciutat d’Olot guanya un espai de 1.616,15 metres quadrats per a la ciutat i a través d’aquest acord, l’edifici passarà a ser de titularitat municipal de forma totalment gratuïta. Una vegada passi a ser municipal, les instal·lacions quedaran dividides en dues finques, una de les quals servirà perquè Càritas hi pugui continuar mantenint la seva seu.

Ara, després d’haver estat aprovat per unanimitat al plenari d’Olot, l’acord haurà de ser ratificat pel Col·legi de Consultors i Consell d’Assumptes Econòmics del Bisbat de Girona. Aquest pas suposa l’últim tram d’un procés intens que s’ha allargat durant 5 anys i en el qual ha sigut necessari disposar del permís del Vaticà i la intermediació de les màximes autoritats eclesiàstiques del Bisbat de Girona per assolir la cessió de la titularitat.

Info: Ajunt. Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: