VÍDEO: Aquest diumenge tindrà lloc la 5a edició de la cursa solidària Cames de Ferro al Puigsacalm

Comparteix-ho amb els teus amics:

El proper diumenge 26 de maig tindrà lloc la 5a edició de la cursa solidària Cames de Ferro al Puigsacalm.

La cursa tornarà a formar part del Circuit Català de Curses de Muntanya organitzat per la FEEC.

La cursa solidària Cames de Ferro al Puigsacalm neix de la necessitat de diversificar les activitats del GECA, fet que porta l’entitat a buscar un soci qualitatiu que doni sentit i valor al projecte. En aquest àmbit, neix l’acord entre GECA i Noel Alimentaria S.A.U. on s’estableix que Noel patrocinarà íntegrament la prova a canvi de què el GECA doni la recaptació que se n’esdevingui a la Fundació A. Bosch, que té com a objectiu recaptar diners pel finançament de projectes d’investigació per la curació de malalties infantils. L’equip científic d’investigació està format per professionals de diferents àrees de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

El lloc i l’horari de sortida de la cursa serà el diumenge 26 de maig: Des del Parc de l’Estació de Sant Esteve d’en Bas, a les 7:00h per a la marató, a les 8:00h la mitja marató i a les 9:00h per a la cursa de 10 Km. El briefing de la cursa es realitzarà el dissabte dia 26 de maig a les 19:00h al Pavelló municipal de Sant Esteve d’en Bas.

El briefing de la cursa es realitzarà el dissabte dia 25 de maig a les 19:00h al Pavelló municipal de Sant Esteve d’en Bas.

L’entrega de dorsals i xips es realitzarà el dissabte dia 25 de maig entre les 18:00h i les 21:00h al Pavelló municipal de Sant Esteve d’en Bas. També el mateix dia de la cursa entre les 6:15h i 6:45h per a la Marató, entre les 7:15h i 7:45h per a la Mitja i entre les 8:15h i 8:45h per a la cursa.

Més info aquí