Vídeo: Dos nous projectes de singularització de l’Escola Malagrida i de l’Escola Llar

Comparteix-ho amb els teus amics:

Escola Llar i l’Escola Malagrida posen l’accent en l’anglès i la música per reforçar el seu projecte educatiu

[vimeo]https://vimeo.com/87745319[/vimeo]

El proper 11 de març, s’obre el període de preinscripcions a infantil. I dues escoles d’Olot volen ser més atractives en l’oferta global de la ciutat i de la comarca des de la singularització de la seva proposta educativa. És un pas endavant a partir d’un dels elements del currículum, promogut des del claustre del propi centre i amb el suport del Departament d’Ensenyament, que farà un seguiment de qualitat i d’acompliment d’objectius. A l’Escola Malagrida, l’eix transversal del projecte “Som música” serà el món de la música, la dansa i la cançó. La proximitat de l’Escola Municipal de Música d’Olot i alguna altra col·laboració privada permetrà potenciar el coneixement musical a diferents nivells des d’infantil fins a cicle superior.

En el cas de l’Escola Llar-Lluís M. Mestras, el fil conductor del projecte “Connectats al s.XXI” seran l’anglès i l’estalvi energètic, aprofitant el camí recorregut en aquest camp per alguns instituts d’Olot i la presència de l’Escola Oficial d’Idiomes.

Dimecres de la setmana passada a la tarda, el delegat territorial d’Ensenyament Albert Bayot i els directors dels dos centres (Jordi Ferrarons pel Malagrida i Rosa M. Juanola per l’Escola Llar), acompanyats per la regidora d’Ensenyament Núria Fité i per l’alcalde Josep M. Corominas van presentar públicamente els dos projectes de singularització als mitjans, i al vespre van ser exposats al Plenari del Consell Escolar Municipal.

Comparteix-ho amb els teus amics: