Vídeo: El VI Carnaval d’Estiu del Comitè de Banyolinades obrirà les Festes d’Agost de Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un any més, el Carnaval d’Estiu serà l’encarregat d’obrir, el proper 8 d’agost, la programació de les Festes d’Agost de Banyoles. Aquesta vegada, la temàtica del carnaval serà del món del circ i carregat de novetat.

[vimeo url=”https://vimeo.com/133768493″ width=”560″ height=”315″]

La proposta va néixer l’any 2006 de la mà del Comitè de Banyolinades i enguany complirà sis edicions, la quarta que es duu a terme de forma consecutiva. L’esdeveniment ha arrelat fins al punt que són els mateixos joves de Banyoles els que demanen la seva continuïtat.

El Carnaval d’Estiu de Banyoles començarà a les 5 de la tarda amb la celebració d’un torneig de Bubble-Football al Parc de la draga, amb la col·laboració de Bubble-Football Mania. A dos quarts de 10 del vespre començarà el Correfoc Txiqui a la Muralla, a càrrec de Gàrgoles de Foc. Llavors, a dos quarts d’11 s’iniciarà la Ramonada d’Estiu (Cercavila popular) al pàrquing de Can Castanyer, que recorrerà els carrers de Banyoles fins al parc de la Draga acompanyats de la Bufant Fort Street Band. A partir de la 1 de la matinada, al Parc de la Draga, hi haurà actuacions del grup de versions Tapeo Sound System i dels fornellencs discjòqueis Animal dj’s.

Per més informació, podeu consultar la web del carnaval d’estiu o el facebook i twitter oficials del Comitè de Banyolinades.

carnaval estiu-01