Vídeo: El Carnestoltes infantil d’Olot ja té cartell i data

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una vegada més, i ja van 37 anys, les entitats Rialles Olot, Esplais de la Garrotxa i l’Agrupament Escolta Ntra. Sra. Del Tura, organitzen el CARNESTOLTES INFANTIL d’OLOT. La festa tindrà lloc el dissabte dia 14 de febrer. Aquesta és, sens dubte, la gran festa infantil de l’any i sempre s’ha volgut celebrar i mantenir el dissabte de carnaval. El cartell l’ha fet un alumne de l’Escola Municipal d’Expressió d’Olot, que aquest any és en Roc Fàbrega i Sans, alumne del grup d’il·lustració del professor Tavi Algueró. La col·laboració amb l’Escola Municipal d’Expressió ha donat molt bons resultats i també ha contribuït a promocionar joves artistes de l’Escola.

https://vimeo.com/118691791

Del cartell se n’han editat 200 exemplars que es repartiran per la ciutat i la comarca. També s’han editat 4.000 fullets promocionals que es repartiran a totes les escoles d’Olot i als clients del supermercat Bonpreu, que és un patrocinador de la festa. El Carnestoltes Infantil d’Olot és un acte molt concorregut. En els darrers anys, la participació fins i tot ha superat els 4.000 participants a la rua, entre nens i nenes i els seus pares. Els reis Carnestoltes infantils d’enguany seran l’Àlex Aguilera i la Carla Prat.

Cartell d'enguay fet per Roc Fàbrega i Sans
Cartell d’enguay fet per Roc Fàbrega i Sans

El primer acte del carnestoltes infantil serà a les 12 del migdia, en què Ses majestats el Rei i la Reina Carnestoltes visitaran el supermercat Bonpreu on repartiran caramels a tots els nens i nenes que vagin disfressats. A les 4 de la tarda, a la plaça Clarà (davant de l’Escola Pia), concentració amb el Rei i la Reina Carnestoltes per iniciar la rua, pels carrer Mulleras, Lorenzana, Serra Ginesta i Plaça Major. Durant el recorregut hi haurà música a la carrossa dels reis i també ambientació amb els grups de percussionistes TIMBUS, TAM i Trik track. Aquest any tornarà a haver-hi molta ambientació gràcies als grups de percussionistes que han volgut col·laborar amb el Carnestoltes Infantil de manera desinteressada.

Tot seguit, a la plaça Major, hi haurà el pregó del Rei i la Reina Carnestoltes i gran ball d’animació a càrrec de Landry el Rumbero. Al final del ball, hi haurà berenar per a tots els disfressats. En cas de pluja, és previst fer la festa al Pavelló Firal.

Vídeo: Carnestoltes infantil d’Olot 2014
[vimeo]https://vimeo.com/88029536[/vimeo]

Fotos:

carnaval infantil olot (2)

carnaval infantil olot (1)