VÍDEO: Aquest dissabte es realitzarà la 13a edició del Torneig de Futbol 7, memorial Enric Rodà Serra “Licu” del CEF Bosc amb equips internacionals

Comparteix-ho amb els teus amics:

El CEF Bosc de Tosca preparà per al dia 15 de setembre el seu tradicional Torneig de Futbol 7, memorial Enric Rodà Serra “Licu”, que comptarà per primera vegada amb el Real Madrid.

Aquest torneig de futbol aleví, celebra la seva XIII edició a les instal·lacions del CEF Bosc de Tosca, el dia 15 de setembre del 2018. Una competició que reuneix a 20 equips de màxim nivell i que es disputa en la modalitat de futbol 7 en un entorn privilegiat.

Enguany, aquest esdeveniment farà un salt de qualitat per celebrar els 40 anys del Club i comptarà per primera vegada amb el Real Madrid.

Luceafarul Cluj (Romania) i ASLJ Selection (Japó) seran els dos equips estrangers que participaran en el VI Memorial Enric Rodà Serra “Licu” i durant tota l’estada, s’allotjaran al prestigiós Hotel Vall d’en Bas, habituada a rebre estades de futbol. Així mateix, a nivell nacional, també ho farà el Real Madrid, que hi serà present per primera vegada.

El 13è Torneig de F-7 d’alevins se celebrarà el 15 de setembre des de les 09.30 h a les 19.30 h, comptant amb equips d’alt nivell com el FC Barcelona, Real Madrid, RCD Espanyol, Girona FC, CF Damm, UCF Cambrils… Seran un total de 20 equips participants que es distribuiran en quatre grups. El format del torneig és de lligueta amb les fases finals i de consolació a la tarda.

Es formaran 4 grups de 5 equips que jugaran una fase “lligueta” entre ells. El primer i segon classificat de cada grup, passaran a la fase or, el tercer i quart classificat a la fase plata i els cinquens de cada grup, tornaran a jugar una “lligueta bronze” entre ells.

A partir d’aquí, començaran les eliminatòries de quarts de final, tant a la fase or com plata. De tal manera, que cada equip jugarà un mínim de 5 partits, amb un màxim de 7.

Més informació aquí