Vídeo: El col·lectiu feminista La Dalla, tractarà el tema de les tendes roges aquest dissabte

Comparteix-ho amb els teus amics:

Projecció del documental: “Les coses de les quals no parlem. Històries de dones des de la Tenda Roja”

El col·lectiu feminista La Dalla en companyia de la Tura Punti de Iogatura, començaran les seves activitats de tardor a la Garrotxa amb la projecció d’un documental que parla de les experiències viscudes a les Tendes Roges.

Què són? Què s’hi fa? D’on provenen? Per què pot ser útil per a tu i per la teva vida tenir una tenda roja a prop? Són algunes de les preguntes que respon el film, de 72 minuts de durada.

Aquesta projecció, ens mostrarà que la Tenda Roja és un espai que honra i celebra a les dones, que proporciona educació i coneixement sobre els seus cossos, i que els permet crear un espai de diàleg obert sobre sexualitat, el part, la maduresa, l’autoestima… Un lloc per riure, per plorar, per ser!

Durant la projecció, que és amb versió original subtitulada, hi haurà un servei de guarderia per la mainada, si es vol fer servir d’aquest servei, cal enviar un correu a ladallafeminista@gmail.com.

Es projectarà el proper dissabte 3 d’octubre, a les 17.30 h al local de la CNT, a la plaça del Cinema Colon. En acabar, hi haurà pastissos i te a preus populars. Així, tot menjant, podrem iniciar un debat sobre el documental.

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=SQijq5Swd7A” width=”560″ height=”315″]