VÍDEO: El Cor de Maria organitzarà la 3a Cursa Solidària Pro Marató de TV3

Comparteix-ho amb els teus amics:

La 3a Cursa Solidària del Cor de Maria Pro Marató de TV3 es celebrà per tercer any consecutiu a l’escola Cor de Maria el 3 de desembre.

Es tracta d’una activitat a nivell escolar que el alumnes de 3r d’ESO porten organitzant des de fa 3 anys amb molta il·lusió. Tots el els diners recollits amb les inscripcions, donacions i els diners del bar seran donats íntegrament a la Marató de TV3, que aquest any es dedicarà a l’ictus, lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques.

Les inscripcions ja estan obertes. Hi ha tres maneres d’inscriure’s a la cursa: en primer lloc, a la portaria de l’escola; en segon lloc, a la web del Cor de Maria; i, en tercer lloc, el dia de la Cursa a les taules d’inscripcions de les pistes de l’escola. Veure vídeo de l’edició 2015.

https://vimeo.com/148808567

Hi ha tres modalitats de cursa:

COMPETITIVA
Cursa per a tots aquells que vulguin competir. Són 7km d’anada al Triai i pujada i baixada al volcà Montsacopa. La sortida al pàrquing de l’escola a les 10:00h.
Preu: 6€ anticipat / 8€ el dia de la cursa.

PARTICIPATIVA
Cursa per gaudir d’una bona estona fent esport. Són 1,5km de pujada i baixada al volcà Montsacopa. La sortida és al pàrquing de l’escola a les 10:30h. Preu: 6€ anticipat / 8€ el dia de la cursa.

CAGANIUS:
Recorregut pels més petits fins a 5 anys. Són 250m fent una volta al pàrquing de l’escola. El tret de sortida és a les 11:30h i es pot donar la voluntat

Cada participant s’emportarà una bossa amb obsequis dels nostres patrocinadors i col·laboradors que ens han ajudat a realitzar aquesta cursa. Com a novetat, aquest any, es farà un sorteig amb tots els participants que tenen dorsal i es regalaran: entrades de cine, vals descompte per a botigues, llibres, colònies…