VÍDEO: El CPA Olot es prepara per conquerir l’or a Nanjing

Comparteix-ho amb els teus amics:

La gran cita serà el dia 10 de setembre, on el CPA Olot parteixen com una vegada més com a favorites

Les patinadores del CPA Olot gairebé tenen les maletes preparades per marxar al Campionat del Món de Patinatge Artístic que enguany se celebrarà a la ciutat xinesa de Nanjing. Després de l’èxit de la campanya de micromecenatge on gairebé aconsegueixen prop de 30.000 euros dels 25.000 que demanaven, més d’una trentena de persones entre patinadores, entrenadors i directius podran viatjar fins al campionat. Ricard Planiol, el ja rei de les coreografies del club olotí, vol sorprendre amb la coreografia Sóc innocent, que no a parat de pujar als podis dels campionats per on a passat.

Cal recordar el sorprenent palmarès d’un equip que no para de créixer any rere any, amb 10 títols Mundials, 12 Campionats d’Europa, 13 Campionats d’Espanya, 14 Campionats de Catalunya i 14 Campionats territorials de Girona, entre d’altres.

A causa de les dates al Campionat del Món, el CPA Olot ha avançat el seu tradicional Festival de Patinatge Artístic de les Festes del Tura en una única sola sessió. Les entrades ja estan a la venda.

RELACIONAT:

Vídeo: 32è Festival de Patinatge Artístic del CPA Olot 2017