El CPA Olot guanya el 13è or del Campionat d’Espanya

Comparteix-ho amb els teus amics:

Davant un públic molt entregat i un pavelló ple a besar aquest dissabte es va disputar a Vilanova i la Geltrú el Campionat d’Espanya de Grups de Xou en la categoria de grups grans

cpa olot (2)

El Club Patinatge Artístic Olot competia com a campió de Catalunya amb la seva coreografia “treu-me d’aquí”, surtin en la 17à posició dels vint grups participants i davant dels seus principals competidors, el Girona i Masnou. Amb una bona actuació i execució de la coreografia i malgrat una petita caiguda, el CPA Olot va deixar amb la boca oberta a tot el pavelló, per la seva rapidesa i seguretat. Just després sortia a totes el CPA Girona que amb una coreografia plena de trucs de màgia, es va quedar a molt poques dècimes de les noies de Ricard Planiol. El CP MASNOU es va quedar en la tercera posició. La resta de grups catalans també van fer bon paper, com el CE. MALGRATENC P.A en la 6a posició, el G.E.I E.G. en 9a posició i el CPA. SARRIA en la 10a.

Ara toca el torn al Campionat Europeu que es farà a Porto (Portugal) els dies 28 i 29 d’abril i el mundial, que aquest cop es farà a Novara (Itàlia) el 27 i 28 d’agost.

Un cop més l’equip del CPA Olot demostra que sons les reines de la pista i amb total domini d’aquesta modalitat a nivell mundial, que malgrat la seva dificultat tant tècnica com física encara no està del tot reconegut al nostre país.

Aquest any les grans rivals de l’Olot, són sens dubte les del Girona que cada cop més s’apropen a l’estil del CPA Olot, innovant i impressionant al públic. Ara aquests dos equips es tornaran a veure les cares un parell de vegades més i la lluita per la primera plaça estarà molt disputada.

CLASSIFICACIÓ

cpa olot (1)

cpa olot (7)

cpa olot (6)

cpa olot (5)

cpa olot (4)

cpa olot (3)

Fotos cedides per FRANCESC LLUCH. (FOTOLOT)

ESPECIAL VÍDEO: Un cop més el CPA Olot aconsegueix l’Or al Campionat de Catalunya

Vídeo: El CPA Olot es posa a la butxaca el Campionat Territorial a Fontajau 2016