VÍDEO: El CPA Olot, guardonat amb el Trofeu a l’Excel·lència

Comparteix-ho amb els teus amics:

Ahir al vespre es va tenir lloc la Gala del Patinatge Català amb més de 300 convidats a l’auditori del CaixaFòrum de Barcelona.

En aquesta celebració es guardonava els exits esportius, tècnics, dirigents, arbitres, clubs i a totes les persones que en certa manera estan relacionades amb el món del patinatge durant el 2018. El Club Patinatge Olot va rebre el Trofeu a l’Excel·lència. Un guardó dedicat als esportistes i tècnics catalans campions del món i d’Europa i medallistes en campionats del món durant 2018 en l’entorn del patinatge. Veure vídeo.

Junt amb el club olotí, també van ser guardonats el Reus Deportiu (campió d’Europa de grups de xou Juvenils patinatge artístic), Pau Garcia (campió del món de lliure individual Júnior i d’Europa juvenil patinatge artístic), FC Barcelona (campió Lliga Europea i Copa Intercontinental hoquei patins), Lleida Llista Blava (campió Copa CERS hoquei patins), Cerdanyola HC (campió Europeu sub17 femení hoquei patins), Luisa Maria González (5 medalles d’or a l’Europeu en categoria Juvenil patinatge velocitat), Lluís Sistac (campió d’Europa Infantil d’alpí en línia), CPA Girona (subcampió del món de grups xou grans), Pere Marsinyach (campió d’Europa i subcampió del món lliure individual Sènior patinatge artístic), CP L’Aldea (medalla de bronze en grups de xou petits al Mundial), entre d’altres.

La Gala va comptar amb la presència de diverses autoritats, entre elles el Secretari General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras; el president de la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC), Gerard Esteva; i el director d’esports de la Diputació de Barcelona, Daniel Laga; que ajudaran als membres de la junta directiva de la Federació Catalana de Patinatge encapçalada per Ramon Basiana a fer el lliurament dels guardons.

Info i imatges: Federació Catalana de Patinatge