VÍDEO: El CPA Olot queda segon per tercera vegada darrera del CPA Girona al Campionat d’Espanya

Comparteix-ho amb els teus amics:

El CPA Olot queda segon per darrere del CPA Girona però es classifica pels Europeus de Reggio Emilia a Italia i pels Mundials de Barcelona.

Les papallones no acabes d’aixecar el vol amb la nova coreografia i tornen a quedar per tercera vegada per darrere del CPA Girona en els XVIII Campionat d’Espanya de Grups-Xou Grans. Una competició que reunia aquest divendres a 19 clubs al pavelló Multiusos de Guadalajara.

El CPA Girona es proclamava campió per segona vegada consecutiva amb la coreografia “Bacterium” que els hi estan donant molt bona sort aquesta temporada. Les del CPA Olot malgrat fer un bon paper amb poques errades, han quedat segones al podi amb la coreografia “No em tallis les ales”, seguides del Reus Deportiu amb “Equality”, mentre que el CPA Masnou amb ‘Reflexió’ s’ha quedat en quart lloc.

La nota positiva del dia, és que el CPA Olot es classifica pels campionats d’Europa que enguany tindrà lloc a Reggio Emilia a Italia el 4 de maig i pel mundial que tindrà lloc a Barcelona el 7 de juliol. Veure classificacions aquí.

elgarrotxi.cat va oferir en directe el Campionat d’Espanya amb molts bons resultats d’audiència.

VÍDEO: Actuació del CPA Olot

VÍDEO: Actuació del CPA Girona

VÍDEO: Actuació del Reus Deportiu

VÍDEO: Entrega de premis

Foto: @FCPatinatge