Vídeo: El Grup B i el Juvenil del CPA Olot tornen a fer podi

Comparteix-ho amb els teus amics:

El CPA Olot no para de fer podis, en una altra temporada magnifica pel club

Ahir va tenir lloc el Campionat d’Espanya de Grups Xou Juvenil, el qual el Reus Deportiu va aconseguir l’or amb la seva actuació ‘El vestit nou de l’emperador’. La plata se l’emportava el CPA Olot amb la seva actuació ‘Benvinguts al circ’, equip entrenat per Anna Quintana, mentre que el bronze ha estat per al CP Bescanó.

cpa olot

Les juvenils del CPA Olot porten un bon historial amb aquesta victòria que van començar obtenint la primera posició al Campionat Territorial en la seva categoria i segones en el Campionat de Catalunya.

Pel que fa al Trofeu Ciutat d’Alcoi de Grups Grans, el grup B entrenat per Cristina Planagumà, ha estat el grup que s’ha adjudicat la medalla d’or rivalidat el títol aconseguit l’any passat gràcies a la seva actuació ‘Depèn de tu’. Aquesta victòria se l’hi han de sumar la tercera posició aconseguida al campionat Territorial i la quarta posició al Campionat de Catalunya. Molt a prop en la classificació s’ha situat en segon lloc el C. Ribex, de la federació gallega amb la seva actuació ‘Fins a París. El podi ho ha completat el grup madrileny del Roulement.

cpa olot (1)

El juvenil del CPA Olot acompanyarà l’equip A amb el ball “treu-me d’aquí” al campionat d’Europa a finals d’abril a Porto (Portugal).

CLASSIFICACIONS SHOW JUVENIL

CLASSIFICACIONS SHOW GRANS

CAMPIONS COPA D’ESPANYA Trofeu ciutat d’Alcoi. GRUP B• DEPÈN DE TU

Un vídeo publicado por CPA OLOT (@cpaolot) el

Vídeo: “DEPÈN DE TU” de l’equip Xou Gran B del CPA Olot al Campionat de Catalunya 2016

https://vimeo.com/153755165

Vídeo: “BENVINGUTS AL CIRC” de l’equip junior del CPA Olot al Campionat de Catalunya 2016

https://vimeo.com/153712427

Fotos: CPA Olot