VÍDEO: El duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés tornen a Olot dos anys després, com a artistes plenament consolidats

Comparteix-ho amb els teus amics:

El duet format per Maria Arnal i Marcel Bagés tornen a Olot dos anys després, com a artistes plenament consolidats. Actuaran dissabte, al Teatre Principal.

A més de l’unànime reconeixement de la crítica, ratificat per una desena de guardons, Maria Arnal i Marcel Bagés han aconseguit el més difícil: la devoció del públic, que ha obligat a penjar el cartell d’entrades exhaurides en teatres i sales tan emblemàtics com el Tívoli i la Sala Apolo (Barcelona), l’Espai Rambleta (València) o el teatre Isabel La Católica (Granada).

45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2018) ha estat considerat com un dels debuts més importants de la música feta a casa nostra al segle XXI. Amb aquest àlbum, la vocalista de Badalona i el guitarrista de Flix afronten el final d’una gira que, prop de cent cinquanta concerts després, ha recorregut la península Ibèrica amb presència en festivals com Primavera Sound, BBK i Veranos de la Villa; ha fet escala a Rússia, el Regne Unit, Bulgària i el Marroc, amb viatges recents als Estats Units (juliol 2018) i l’Amèrica Llatina (agost 2018), i ha demostrat que l’autoria encaixa perfectament en el seu projecte de continuació de la cadena de transmissió de la música popular.

Maria Arnal i Marcel Bagés
45 cerebros y un corazón
Dissabte 29 de setembre, 20 h, Teatre Principal d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics: