Vídeo: El Festival Lluèrnia se supera aquest any amb més de 60 propostes

Comparteix-ho amb els teus amics:

El director artístic de Lluèrnia 2014 va desvellar en roda de premsa ahir algunes de les novetats de la programació de Lluèrnia 2014. El 8 de novembre, entre 2/4 de 7 del vespre i la mitjanit, més de 60 intervencions ompliran els carrers del centre de la ciutat en un esdeveniment que promet congregar molts més visitants que l’any passat. L’aposta decidida de l’ajuntament d’Olot per Lluèrnia, tant a nivell econòmic com logístic, permet assegurar-ne la consolidació definitiva ha assegurat el director artístic, Pep Fargas, que ha presentat Maria Güell Ordis, com l’Hortolana 2014 que prendrà el relleu de Xavier Bayona i Lola Solanilla, els quals també eren presents en aquest acte, en el disseny de l’Hort de la Llum.

[vimeo id=”107782391″]

L’Hortolona 2014, ha assegurat sentir-se estretament i emotivament vinculada a la ciutat, i contenta i honorada de ser distingida amb aquest títol. Maria Güell ha explicat que la proposta de dissenyar aquesta instal·lació a Lluèrnia l’ha fet retornar a la faceta més creativa de la seva activitat professional. també s’ha fet una crida a la participació de tothom: volem que més que un festival Lluèrnia sigui una festa que ens recordi la nostra vinculació al foc dels volcans i a les llums que a la tardor es manifesten de manera exuberant. Tothom pot fer-se seva Lluèrnia col·laborant com a voluntari, decorant els balcons, finestres i aparadors o enviant fotografies i comentaris en els diversos canals oberts.

Com l’any passat, Lluèrnia no serà possible sense la col·laboració desinteressada i entusiasta dels voluntaris i voluntàries, que es fan seva aquesta festa del foc i de la llum. L’objectiu que ens proposem es doblar el número de voluntaris, de manera que puguem establir dos torns (un de muntatge i un de desmuntatge) i que el dia 8, tothom pugui gaudir de la programació.

Feu-nos saber si teniu alguna preferència, habilitat (parleu idiomes, us agrada dibuixar, ..) o disposeu de material o infraestructura útil (furgonetes, espai de magatzem, equips de so…) alhora de concretar la vostra col·laboració.

Apunteu-vos omplint aquest formulari.

[youtube id=”-0gz7L3Lgqw”]

[youtube id=”iKqnFxDMXMI”]