VÍDEO: El Festival Veus comença amb un tributs als The Beatles

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Festival Veus comença amb un tributs als the beatles

El primer concert del festival de grups vocals rememora els THE BEATLES a través de les quatre veus femenines de LES BRÜNETTES. L’actuació de la coral de l’Associació de la Gent Gran ha estat la primera de les propostes d’aquesta quarta edició del VEUS.

La quarta edició del Festival VEUS ja està en marxa i ho fa de la mà del grup alemany Les Brünettes. Quatre veus femenines repassen a aquesta hora al Teatre Principal la gran discografia dels quatre joves de Liverpool que varen revolucionar la història de la música. Un concert delicat i emotiu que recorre a través d’imatges i cançons grans temes del grup.

Foto: El grup alemany Les Brünettes – Martí Albesa

La tarda ha començat amb el primer dels miniconcerts de les corals locals olotines que un any més participen del VEUS. La primera coral en oferir un miniconcert ha estat la Coral de l’Associació de la Gent Gran juntament amb els Amics de les Lletres Garrotxines, que han ofert un petit recital de música i poesia al pati de l’antic Hospital. Aquest any són sis les coral que prendran part d’aquesta edició en diferents espais del centre de la ciutat.

La programació del primer dia del festival VEUS la tancarà el concert de The Tribulettes. Aquesta nit, el grup madrileny actuarà al Torín amb una posada en escena i energia que sobre l’escenari no deixarà a ningú indiferent.

Info: Festival Veus