Vídeo: El guateque de Ràdio Sant Joan estrenarà nou espectacle aquest diumenge

Comparteix-ho amb els teus amics:

La onzena edició del tradicional guateque de Ràdio Sant Joan d’aquest any comptarà amb la participació del grup de playback del poble Surti com surti, que presentarà el seu nou espectacle amb cançons de les darreres dècades. Serà el diumenge dia 27 de març a dos quarts de sis de la tarda al Pavelló d’Esports, amb entrada gratuïta per a tots els assistents.

Vídeo: Resum de la Roda de premsa

https://vimeo.com/159339426

Després de l’èxit del seu primer espectacle, que els va portar per més de 10 pobles de la comarca de la Garrotxa i Osona, estrenen el segon muntatge amb un nou repartori, vestuari i escenografia. Segons Josep Roca, director de Ràdio Sant Joan, “aquest any hem volgut reivindicar la música dels 60 i 70, apostant pels artistes del poble; veïns i veïnes que per un dia es converteixen en cantants yeyés”.

La majoria dels participants no havien actuat mai en públic i així ho han manifestat durant la roda de premsa de dijous al matí. Anna Cros, locutora del Ràdio Sant Joan i membre de “Surti com surti” valora el clima d’il·lusió, amistat i unió entre veïns i veïnes de diverses edats. Albert Plana, portaveu del grup i President del Casal d’Avis de Sant Joan les Fonts, ha reconegut que es pateixen nervis però que l’experiència del primer espectacle els ha portat a millorar molts aspectes.

Foto 21

La presentació d’aquest segon muntatge es farà amb un gran desplegament de mitjans tècnics ja que Ràdio Sant Joan ha contractat un gran equip de llum i so que es sumarà a la nova escenografia de l’espectacle.

Surti com surti es un grup format per 22 persones, entre cantants i tècnics, coneguts més enllà de Sant Joan les Fonts, ja que han actuat a Argelaguer, Vall de Bianya, Olot, Rupit, Torelló, etc. A tot arreu han omplert les sales i han rebut molt bones critiques per part del públic assistent.

Bor - CARTELL GUATEQUE 2016