VÍDEO: El Horseball Malla Club, amb en Marià Clavell, guanya la Lliga Catalana de Horseball 2019

Comparteix-ho amb els teus amics:

El Horseball Malla Club, amb en Marià Clavell, aixecarà, la copa que els acreditarà com a campions de la Lliga Catalana de Horseball

Després d’anys d’hegemonia del CEEC de Cardedeu en aquesta competició, guanyador de les set últimes edicions i de dotze títols en els darrers catorze anys, el Horseball Malla Club aixecarà els pròxims dies, la copa que els acreditarà com a campions de la Lliga Catalana de Horseball en la categoria sènior absoluta.

Sense cedir cap partit en la fase regular i amb dues victòries, El Serrat i CEEC, i un empat amb Les Alforges en la fase de Play Off, el Malla va aconseguir aquest passat diumenge proclamar-se campió de la Lliga de Horseball 2019.

En el partit definitiu, el Malla va dominar al CEEC de Cardedeu en claredat des del principi, col·locant-se aviat amb un 3 a 0 al marcador. A la mitja part ja guanyava per 8 gols a 2 i el matx va finalitzar amb un clar 13 a 6 pel Malla que els hi donava la victòria del partit i de la Lliga.

Per Clavell aquesta és la sisena Lliga Catalana de Horseball que guanya, la primera amb el Horseball Malla Club, després de guanyar en cinc ocasions seguides, del 2012 al 2016, amb el CEEC de Cardedeu.

A més d’en Marià Clavell, l’equip el formen Bruno Cabau, Gil Carbonés, Roger Garcia i Carles Vilà, i recolliran el trofeu en la darrera jornada de la Lliga que se celebrarà al Club Hípic GT de Folgueroles-Vic, el proper dissabte 8 de juny.

Als actuals campions d’Espanya, aquesta Lliga els hi fa especial il·lusió, després que en la temporada passada, se’ls hi va escapar el títol en els darrers segons de l’últim matx i per poder trencar finalment el monopoli de victòries del CEEC de Cardedeu.

El Serrat de Moià ha quedat subcampió de la Lliga i Les Alforges Camós obté la tercera plaça. El CEEC de Cardedeu, finalment queda en la quarta posició.

Comparteix-ho amb els teus amics: