Vídeo: El jazz caribeny de Tricia Evy fa parada a la Sala El Torín

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nou concert de Jazz Olot aquest divendres 3 de juny, a les deu de la nit. Tricia Evy tanca el cicle d’aquest semestre que han precedit Greg Piccolo & Barcelona Big Blues Band i Jordi Rossy New Quintet.

El cicle Jazz Olot d’aquest semestre finalitza divendres, a les deu de la nit, a la Sala El Torín. La cantant Tricia Evy arriba a la ciutat acompanyada de Joan Monné al piano, Ignasi González al contrabaix i Jo Krause a la bateria. Els tres porten un jazz amb regust caribeny, farcit de composicions originals i complementat amb estàndards de jazz i peces de tradició antillana.

Tricia Evy és una de les noves veus del jazz actual. Nascuda a l’illa de Guadalupe, fa deu anys que està instal•lada a França, on s’ha guanyat el respecte i l’admiració dels cercles jazzístics parisencs. Evy ha actuat a escenaris d’arreu del món com Sydney, Tasmània, Viena i Doha, entre altres.

El cicle Jazz Olot tanca així la seva cinquena edició. L’aposta de l’Institut de Cultura d’Olot per portar concerts de jazz de qualitat d’una forma regular i estable al llarg de l’any s’ha més que consolidat. Aquest 2016 hem pogut gaudir del saxofonista i cantant Greg Piccolo amb la Barcelona Big Blues Band i de la formació Jordi Rossy New Quintet, amb el reconegut Al Foster.

jazz-olot-tricia-evy