Vídeo: El Mercat de la joguina torna a omplir de gom a gom la plaça Campdenmàs

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest diumenge, dia 5 d’octubre, la penya AOAPIX amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Olot va organitzar el Mercat de la Joguina en la seva 4a edició. Més de 300 nens, nenes i joves de 6 a 16 anys, d’Olot i Comarca, varen organitzar-se per presentar més de 100 parades.

Vídeo: El Mercat de la joguina de AOAPIX 2014
[vimeo url=”https://vimeo.com/108195057″ width=”560″ height=”315″]

De bon matí ja hi habia gent a la plaça per poder triar el lloc més adient. A les 10 del matí, hora d’inici del Mercat, la plaça Campdenmàs ja era plena i costava trobar un forat per als menys matiners.

En general, la qualitat dels productes a la venda era bona o molt bona i els preus molt baixos i una munió de compradors s’hi varen acostar, des del col·leccionista que trobava peces difícils d’aconseguir, a mestres i educadores que compraven per a les escoles o simplement famílies que es proveïen a preus molt assequibles d’alguns regals pensant ja en la campanya de Nadal. El Mercat de la Joguina també és un mercat solidari, on es col·labora amb l’Espai Larai per recollir joguines per la quina infantil de Nadal i també amb la Fundació Richi per recaptar diners per poder enviar metges a Estats Units per estudiar Oncologia Pediàtrica, especialitat que no s’inverteix a Europa.