VÍDEO: El musical social Homeless a les Preses

Comparteix-ho amb els teus amics:

Malauradament cada dia es veuen més persones dormint al carrer.

D’aquest tema tracta Homeless, el musical social, un espectacle per a conscienciar sobre la gent que dorm al carrer. La companyia col·labora amb la Fundació Arrels i amb la Fundació Homeless Entepreuneur que es dedica a proporcionar assessorament laboral a persones sense sostre. Segons, les últimes dades a Catalunya aproximadament son 60.000 les persones que es troben sense casa. Obres d’aquest tipus donen consciencia a la ciutadania de la situació greu que estan vivint aquestes persones.

Homeless, el musical social és un espectacle musical que forma part de la campanya “Nadie durmiendo en la calle” de la Fundació Arrels, amb la col·laboració de l’Associació ActivArte i de Homeless Entrepreneurs. Tracta d’una persona sense sostre que havia sigut un músic i cantant famós ajuda a una jove en la seva primera nit al carrer. El musical mostra les dificultats de les persones que no tenen llar, per apropar al públic una realitat que pot afectar a qualsevol persona del nostre entorn.

Diumenge 16 de juny es farà a les Preses, al Centre Cultural. A les 6 de la tarda i les entrades es poden adquirir a les oficines de l’Ajuntament de les Preses o bé a través online: www.galadelespreses.cat al preu de 6€. Tots els beneficis van destinats a la Fundació Arrels i a la fundació Homeless Entepreuneur.