VÍDEO: El nou disc de Buhos que s’anomena ‘El dia de la victòria’

Comparteix-ho amb els teus amics:

Aquest divendres ha vist la llum el nou disc de Buhos que s’anomena ‘El dia de la victòria’

Un disc que com ens tenen habituats, està ple d’himnes i cançons que en breu formaran part del cançoner col·lectiu català.

Les seves reproduccions es conten per milions a Spotify i YouTube el que no fa més que confirmar l’ascens i consolidació del projecte liderat pel Guillem Solé, tot convertint-los en grup de referència tant a les ràdios com a les places i festivals de tot Catalunya.

Buhos aposta per un disc ple de cançons que ens emocionaran i que faran que aquests dies tan difícils com a País siguin una mica més fàcils de passar. Els versos els cremen a la boca i ha pogut més la necessitat de comunicar i seguir explicant coses, que potser la visió més racional d’un moment que no convidava a fer grans produccions.

El disc ha estat produït per David Rosell i enregistrat als estudis de Can Pardaler (Artés).

El videoclip del single ‘Mil batalles’ que va servir d’avançament del nou disc i que va veure la llum el passat 23 d’octubre, compta amb 100.000 views a youtube, i ha estat dirigit per Dani Feixes (director de ‘Connectats’, millor Clip del 2019 d’Enderrock). Els altres dos avançaments, ‘A prop dels déus’ i ‘El dia de la victòria’ superen les 500.000 cadascun per separat.

El nou disc comptarà amb les col.laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami, Jazzwoman i com no podia ser d’una altra manera, amb Stay Homas.

El grup que va acomiadar-se dels escenaris el novembre passat dins el Festival Cruïlla, ha estat tot un any composant i preparant aquest nou disc. Mai fins ara havien tingut l’oportunitat d’aturar-se, mirar enrere i tenir tant de temps per preparar les noves cançons.

‘El dia de la Victòria’ és sense dubte, el disc més complet de la història de Buhos.