VÍDEO: El Pim Pam Pum Foc! realitzarà una revisió i adaptació de l’espectacle “Farga Budell” per les Festes del Tura

Comparteix-ho amb els teus amics:

El dissabte 7 de setembre el Pim Pam Pum Foc! realitzarà una nova versió de l’espectacle “Farga Budell” que es va poder veure al Festival Lluèrnia 2014

L’espectacle del Pim Pam Pum Foc! d’enguany és una revisió i adaptació del Farga budell, proposta de tauroninomàquia inspirada en la farga de Vulcà dirigida per Marcel·lí Antúnez en la cloenda de Lluèrnia 2014. Una lluita espectacular i onírica entre el bé i el mal, en la qual s’incorporen elements pirotècnics, musicals i de llums, barrejats amb la característica posada en escena de la companyia, en un entorn taurí com l’espectacle que es representa. L’espectacle reviurà un gran moment en la història del grup i permetrà al públic, tant si ha estat seguidor del Pim Pam Pum Foc! com si no, celebrar els seus 35 anys. Serà el dissabte dia 7 de setembre a les 23.45 h a la Plaça de braus.

El correfoc

Abans de la nova versió de l’espectacle “Farga Budell”, tindrà lloc el tradicional correfoc, que començarà a les 22.30 h, de la plaça de Campdenmàs a la plaça de braus. El correfoc mantindrà el recorregut dels últims anys: després de l’inici a la plaça de Campdenmàs, es passarà pels carrers Esgleiers, Macarnau i del Roser fins a arribar a l’esplanada de darrere la plaça de braus.

ARXIUS DE VÍDEO: