VÍDEO: El Pregó del missioner olotí Joan Soler inaugura les Festes del Tura d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

Joan Soler obre les Festes del Tura amb un pregó que destaca els valors que, segons ell, representa la ciutat i la seva experiència al Togo

Com Olot viu les Festes del Tura i els valors que la ciutat aporta a totes les persones que hi viuen han estat els eixos al voltant del qual ha girat el pregó de Joan Soler. Des del balcó de l’Ajuntament d’Olot Soler ha recordat diferents moments personals viscuts de les Festes que ha anat contraposant amb els moments viscuts durant nou anys de missioner al Togo.

El primer ambaixador d’Olot ha fet referència al passat, a les tradicions i l’estima que la ciutat sent cap a la faràndula. Al present, amb l’alegria d’una festa que comença avui i que durant 5 dies ha programat tota mena d’activitats. I al futur d’una ciutat acollidora i diversa. “Construïm junts l’Olot que volem perquè la diversitat no ha estat mai un problema, sinó que ha enriquit als pobles que ho han acceptat amb alegria”.

La cercavila i el pregó han obert oficialment les Festes del Tura. Arriben amb una programació de 140 actes i 50 concerts des d’avui i fins el proper dimarts dia 10.

Info: Ajunt. Olot
Vídeo: elgarrotxi.cat