VÍDEO: Aquest cap de setmana tindrà lloc una de les fires garrotxines gastronòmiques més populars, arriba la Fira del Fesol de Santa Pau

Un cop més el proper cap de setmana tindrà lloc la Fira del Fesol de Santa Pau amb la coneguda Fesolada.

Cap de setmana intensa el que es viurà a Santa Pau amb la Fira del Fesol, un producte amb denominació d’origen protegida i que en el transcurs de la Fesolada que es farà diumenge.

A la Fesolada es podrà degustar com és habitual a la plaça del poble, diferents plats elaborats amb fesols de Santa Pau de la mà d’una quinzena de restaurants de la comarca i la 1 del migdia es farà el lliurament del fesol d’or 2019 com a cloenda de la Fesolada a carrec del president del Parlament, Roger Torrent, que estarà present a la fira.

Com ha productors convidats d’enguany hi haurà la Fonda Toldrà d’Ulldemolins, amb truita d’espinacs amb suc i fesols de Santa Pau, el vermut Yzaguirre i els ja coneguts iogurts de La Fageda.

Els actes començaran dissabte a la Sala d’Actes del Centre Cívic amb un concert i ball de cançons de taverna de mar i muntanya, amb homenatge a la figura del violinista Peret Blanc de Beget (Pere Sala i Solé, 1917-1993), considerat un dels últims músics tradicionals del país, a càrrec de l’orquestrina Tururut Bonaigua. Tot acompanyat de farinetes de fajol i ratafia Russet per a tothom i sorteig del porc de Sant Antoni.

En cas de mal temps la Fesolada i els actes del matí se celebraran al Pavelló Municipal.

PREU TIQUET FESOLADA: 6 € (tira de 4 degustacions). Tiquets a la venda el dia de la fi ra a la plaça Major.

CONSULTA PROGRAMA AQUÍ