VÍDEO: El proper cap de setmana tindrà lloc una de les fires garrotxines gastronòmiques més populars, arriba la Fira del Fesol de Santa Pau

Comparteix-ho amb els teus amics:

Un cop més el proper cap de setmana tindrà lloc la Fira del Fesol de Santa Pau amb la coneguda Fesolada.

Cap de setmana intensa el que es viurà a Santa Pau amb la Fira del Fesol, un producte amb denominació d’origen protegida i que en el transcurs de la Fesolada que es farà diumenge. A la Fesolada es podrà degustar com és habitual a la plaça del poble, diferents plats elaborats amb fesols de Santa Pau de la mà d’una quinzena de restaurants de la comarca i la 1 del migdia es farà el lliurament del fesol d’or 2019 com a cloenda de la Fesolada.

Els actes començaran dissabte a la Sala d’Actes del Centre Cívic amb un concert i ball de cançons de taverna de mar i muntanya, amb homenatge a la figura del violinista Peret Blanc de Beget (Pere Sala i Solé, 1917-1993), considerat un dels últims músics tradicionals del país, a càrrec de l’orquestrina Tururut Bonaigua. Tot acompanyat de farinetes de fajol i ratafia Russet per a tothom i sorteig del porc de Sant Antoni.

En cas de mal temps la Fesolada i els actes del matí se celebraran al Pavelló Municipal.

PREU TIQUET FESOLADA: 6 € (tira de 4 degustacions). Tiquets a la venda el dia de la fi ra a la plaça Major.

CONSULTA PROGRAMA AQUÍ