VÍDEO: El proper dimecres i dijous, la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya passarà per la Garrotxa. Consulta els horaris

Comparteix-ho amb els teus amics:

Del 25 al 31 de març, les millors figures mundials es reuneixen a la Volta per recórrer les carreteres de tota Catalunya

El proper dimecres 27 i dijous 28, la Volta Ciclista a Catalunya passarà per la Garrotxa

La 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya comença demà des de Calella amb una participació pràcticament immillorable. El campió del món i vigent doble guanyador de la “Volta”, Alejandro Valverde, el quatre cops vencedor del Tour, Chris Froome, el vencedor de la Vuelta, Simon Yates, o el colombià Nario Quintana, són només algunes de les grans estrelles presents a la cursa.

Amb una etapa amb un perfil de mitja muntanya amb inici i final a Calella, de 164km, la “Volta” iniciarà demà la seva 99a edició en un estat de salut sensacional.

La cursa, englobada dins del calendari UCI World Tour que agrupa els millors equips del món, ha seduït els millors corredors del pilot,

Egan Bernal, Thibaut Pinot, Romain Bardet, Richi Porte, Dan Martin, Warren Barguil, Steven Kruijswijk, Michael Woods, Wilco Kelderman, Thomas De Gendt, Enric Mas o Marc Soler, tots ells primeres espases en els seus equips, estaran a la sortida de Calella.

La cursa a més tindrà un impacte mediàtic de rècord, amb imatges a 190 països i televisió en directe als 5 continents, gràcies a fins a 29 difusors internacionals. Un impacte en mitjans espectacular que posarà en relleu Catalunya com a destinació turística i la pròpia “Volta” com un esdeveniment de màxim nivell esportiu i competitiu.

Amb inici a Calella, la Volta viurà una segona etapa entre Mataró i Sant Feliu de Guíxols (166,7km) abans d’encarar l’alta muntanya. Aquest any Vallter 2000 i La Molina seran els dos finals en alt en les etapes 3 i 4 de la cursa. La classificació general començarà a definir-se en les estacions d’esquí, on segur que hi haurà batalla entre les grans figures.

La cinquena etapa entre Puigcerdà i Sant Cugat (188km) serà la més llarga de la present edició, i dissabte els corredors visitaran les comarques tarragonines amb una incursió a la província de Lleida amb l’etapa Valls – Vila-seca.

Finalment, la darrera etapa serà la clàssica jornada a Barcelona, amb 8 voltes al circuit de Montjuïc on probablement s’acabi decidint el podi de la 99a edició de la Volta Ciclista a Catalunya, la cursa d’inici de temporada amb millor participació del món. Més de 160 poblacions catalanes veuran passar el pilot de la Volta.

HORARIS I DIES DE LA VOLTA PEL SEU PAS PER LA GARROTXA

*Horaris, segons organització

DIMECRES 27

MIERES de 14:11 a 14:26

SANTA PAU de 14:33 a 14:42

OLOT de 14:36 a 14:55
Per Carretera Santa Pau, C. Maria Vaydera, C. Bisbe Lorenzana, Av. Onze de Setembre, Av. Girona, Carretera Les Tries.

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA de 14:51 a 15:12

OIX de 15:08 a 15:31

DIJOUS 28

LA VALL DE VIANYA de 13:25 a 13:33

LA CANYA de 13:30 a 13:35

OLOT (VIAL NORD) de 13:32 a 13:37

VÍDEOS: