Vídeo: El Rugbi Club Garrotxa s’asseguran el play-off

Comparteix-ho amb els teus amics:

El passat dissabte es va disputar al camp de les pistes d’atletisme de Sant Roc, el partit corresponen a la tornada dels semifinals per l’ascens de categoria entre el Garrotxa R.C. i el CEU “B”. El XV garrotxí es presentava a casa amb un molt bon resultat en el partit d’anada, però deixant un mal regust de boca a causa del mal joc que durant uns minuts es va veure sobre el camp. En canvi, el CEU “B” es presentava al partit sabent què guanyar el partit i remuntar l’eliminatòria seria una tasca molt complicada.

[vimeo]https://vimeo.com/89270361[/vimeo]

Des d’un bon principi, es va veure que els teixons estaven molt motivats. Ràpidament, els garrotxins van prendre possessió del control del partit amb l’estil de joc que els ha caracteritzat durant tota la temporada: una davantera dura i superior al rival; uns tres quarts amb un joc ràpid, precís i dinàmic. Amb aquests factors, els punts en el marcador dels teixons no van trigar arribar: Ivan Espinar, després d’una bona jugada de cop franc, va aconseguir el primer assaig pels de La Garrotxa. Uns minuts més tard, Fran Ureña va aprofitar un mal llançament de touche per plantar l’oval en la zona de marca rival. El domini i el bon joc dels teixons continuava mentre l’equip barceloní aguantaven els atacs dels locals com podien. La davantera dels teixons va demostrar una gran fortalesa quan després de captura una pilota en una touche, el maul garrotxí va guanyar molts metres i Quim Delgà ho va aprofitar per aconseguir el tercer assaig del partit. Uns minuts després, Pau Port va aconseguir un altre assaig després d’una gran jugada col·lectiva amb la participació de davanters i tres quarts. Abans de la conclusió de la primera part, Ivan Espinar va aconseguir el darrer assaig de la primera part. A destacar la gran efectivitat d’Eloi Pinza en les transformacions a pals.

F 1007

En el començament de la segona part, els teixons van continuar amb la gran tasca que havien fet en la primera meitat. El domini i la superioritat dels garrotxins eren inqüestionables. En pocs minuts, Ivan Espinar va tornar a plantar l’oval en la zona de marca. Els tres quarts es van deixar veure quan després d’unes ràpides transmissions a la mà, Albert Roca va aconseguir un altre assaig. Avançat d’uns minuts, després d’una de les seves típiques cavalcades imparables, Fran Ureña va tornar a aconseguir un altre assaig. L’últim assaig dels teixons el va aconseguir Eloi Pinza, després d’una bona jugada dels tres quarts i així va rubricar el bon partit que havia fet amb les transformacions a pals.

Resultat final: 59 a 8. Victòria aclaparadora dels teixons, desplegant un gran joc que l’equip visitant en cap moment va poder plantar cara. Amb aquesta victòria, el Garrotxa R.C. aconsegueix accedir a la final per aconseguir l’ascens de categoria.

El proper i últim partit oficial de la temporada serà la final contra l’equip barceloní dels Químics, que es va classificar després d’eliminar als Carboners de Terrassa. El partit es disputarà l’últim cap de setmana d’aquest mes.