VÍDEO: Aquest vespre Sant Feliu de Pallerols estrenarà gratuïtament “Estiu 1993” a la plaça del poble

Comparteix-ho amb els teus amics:

El film que Carla Simon va rodar l’estiu passat a la Garrotxa es projectarà gratuïtament a la plaça de l’església de sant Feliu de Pallerols

Per interès de la població, s’ha canviat l’emissió de la pel·lícula “La Bella y la Bestia” programada pel diumenge 20 d’agost a les 10 del vespre per l’estrena d'”Estiu 1993″, la pel·lícula catalana del 2017 dirigida per Carla Simón que es va rodar a diverses poblacions de la Garrotxa durant l’estiu de 2016, entre elles Sant Feliu de Pallerols.

La història parla sobre Frida, una nena de sis anys que afronta el seu primer estiu amb la seva nova família adoptiva després de la mort de la seva mare. La pel·lícula està protagonitzada per Laia Artigas, que interpreta a la nena protagonista. Al costat d’ella estan Bruna Cusí (‘Incerta glòria’) i David Verdaguer (‘10.000 KM’, ‘No culpes al karma de lo que te pasa por gilipollas’), entre d’altres.

Carla Simón (1986, Barcelona) es va graduar en 2009 en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona, després d’haver passat un any a la Universitat de Califòrnia, on va dirigir els curtmetratges experimentals ‘Women’ i ‘Lovers’. En 2011, durant la seva estada en la London Film School, va dirigir el curtmetratge documental ‘Born Positive’ i la ficció ‘Lipstick’, els dos seleccionats en nombrosos festivals internacionals. ‘Estiu 1993’ és el seu salt al llargmetratge a més de ser una història basada en la seva complexa infància.