VÍDEO: Eleusis es proclamen primers finalistes de la 11a edició del Destaca’t, el Música Jove de les Comarques Gironines

Comparteix-ho amb els teus amics:

Eleusis es proclamen primers finalistes de la 11a edició del Destaca’t, el Música Jove de les Comarques Gironines

El grup gironí de rock psicodèlic guanya la primera semifinal del concurs musical per a grups novells celebrada a Caldes de Malavella

El grup de rock psicodèlic i experimental, Eleusis, van proclamar-se dissabte primers finalistes del concurs per a grups novells Destaca’t, el Música Jove de Comarques Gironines. La banda, provinent de Girona ciutat va guanyar la primera semifinal del concurs, celebrada a Caldes de Malavella, on també van participar els banyolins Micos i Koalas i els figuerencs The Angrys, que van guanyar el vot popular.

La final del concurs se celebrarà a Girona el dia 18 de maig, i Eleusis s’enfrontarà als grups guanyadors de les dues semifinals restants, que se celebraran el proper dissabte 13 d’abril a l’Espai Jove l’Escorxador de Cassà de la Selva i el 20 d’abril a la Sala Torín d’Olot. El guanyador de la final es classificarà per la final nacional del concurs Música Jove, que se celebrarà a Montblanc en el marc de l’Acampada Jove, on competiran amb els guanyadors de la resta de concursos territorials que conformen el Música Jove. El guanyador del Música Jove obrirà l’escenari gran de l’Acampada Jove 2020. A més, el guanyador del Destaca’t guanyarà l’oportunitat de tocar com a teloner d’un grup de referència a la Sala La Mirona.

Grups semifinal Caldes de Malavella:

Eleusis – grup guanyador

Eleusis és una banda formada per joves de Girona. El nom del grup prové dels misteris eleusíacs de l’antiga Grècia, els quals es portaven a terme en dates marcades per a introduir la joventut d’Atenes als rituals religiosos òrfics de la ciutat mitjançant la dansa i la música. Eleusis busca emular l’esdeveniment mistèric des de l’any 2016, en el qual 3 estudiants de lletres es van ajuntar per a fer un grup musical i explorar el potencial de la música experimental, així com trobar nous sons. Abans del Destaca’t, portaven un total de 7 concerts i cançons 100% d’elaboració pròpia.

The Angrys

The Angrys és un grup format per sis nois de Figueres d’entre 15 i 16 anys. Toquen temes de rock/ska i versions. Amb l’objectiu de rebentar totes les festes, la banda està integrada per un bateria (Fanda), un cantant (Josep), un baix elèctric (Xaloc), un guitarra elèctrica (Damià), un saxofonista i vocalista (Martí) i un teclat (Galdric).

Micos i Koalas

Micos i Koalas són un grup de joves sorgit a Banyoles. Són lliures en tot moment de fer i dir el que volen, encara que sigui absurd o políticament i moralment incorrecte, sempre intentant que no afecti o ataqui a ningú. Poden cantar sobre la depressió, l’obsessió i el desequilibri mental que pateixen o que, de cop i volta, parlin sobre el plaer que els proporciona la felicitat eufòrica descontrolada i acabin parlant de com pixa el gos. Bipolaritat i incomprensió. Ara són uns micos, ara uns koalas.