VÍDEO: Elisenda Prat i Artur Balagué aconsegueixen el quart lloc en el programa curt al mundial

Comparteix-ho amb els teus amics:

Elisenda Prat i Artur Balagué varen realitzar una magnífica actuació, però la gran maquinària Italiana els ha passat per davant.

Diumenge tindran un altra oportunitat al programa llarg on podrien aconseguir el Bronze.

Els italians Luca Lucaroni i Rebecca Tarlazzi han finalitzat la seva actuació en el Programa Curt de Parelles d’Artístic en primer lloc, confirmant les seves aspiracions a l’or com van fer dijous per separat en el Programa Curt de Free. La prova es decidirà demà dissabte amb tres parelles transalpines col·locades de moment en les tres primeres posicions.

En el seu camí per obtenir el seu cinquè títol de campions del món consecutiu -sisè si es compta el de categoria júnior que van guanyar en 2014-, Lucaroni i Tarlazzi han deixat empremta en la seva primera actuació conjunta. Elegants i sincronitzats en els seus moviments, els dos italians han ocupat tota la pista del Palau Sant Jordi per oferir una pinzellada de la seva enorme qualitat i liderar la prova amb una puntuació de 78,01.

En segon i tercer lloc han quedat dues parelles italianes. Les formades per Alice Esposito i Federico Rossi (73,28 punts), i per Gara Colucci i Marc Garelli (59,40). Els espanyols Elisenda Prat i Artur Balagué (50,09) han estat quarts.

Amb anterioritat ha tingut lloc el Programa Llarg de Free en categoria femenina i masculina, que es completarà aquest dissabte.

Galeria de fotos:

Info i vídeo: WRG2019
Fotos: J. Monfort