VÍDEO ESPECIAL: Així són els nous balls guanyadors del CPA Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

NOTA: A partir de demà vídeo especial Campionat Territorial de Girona

Ahir dissabte s’han presentat les noves coreografies i equipació del club patinatge artístic Olot, Un club que aquest any intentaran emportar-se el desè mundial, que aquest any es torna a quedar a Europa, concretament se celebrarà a Itàlia, i convertir així el club, en una llegenda viva d’aquest esport. Les coreografies que es varen presentar eren dels grups de xou juvenils, grup B i el grup A, davant d’un pavelló pràcticament ple amb prop d’un miler d’espectadors que no volien cap detall de les noves coreografies dissenyades per Ricard Planiol, un dels millors entrenadors d’aquesta especialitat del món, acompanyat com sempre d’Ester Fàbrega, també entrenadora. Veure vídeos amb entrevistes.

Vídeos íntegres dels tres balls del CPA Olot

Vídeo: BENVINGUTS AL CIRC del Grup Juvenil
[vimeo id=”152670453″]

Vídeo: DEPÈN DE TU del Grup B
[vimeo id=”152670452″]

Vídeo: TREU-ME D’AQUI del Grup A
[vimeo id=”152670451″]

Vídeo: Així són els nous balls del CPA Olot (Resum)
[vimeo id=”152058853″]

GALERIA FOTOGRÀFICA PREVIA A LA PRESENTACIÓ

També al mateix acte de presentació dels balls, es va homenatjar i agrair al president sortint Joan Fàbrega, que deixa el càrrec després de quatre anys de president i vuit al costat del club junt amb alguns components de la junta directiva. Una junta que ha deixat el nivell molt alt per al nou president de l’entitat Josep Saguer.

Els nous balls presentats, tothom coincideix que són innovadors, atrevits i a la vegada clàssics. Amb el segell característic dels tècnics Ricard Planiol i Ester Fàbrega, són uns balls que s’intenta explorar els límits en figures artístiques i combinacions impossibles, això si, sempre amb l’element sorpresa que fan que les coreografies del Club Patinatge Artístic siguin de les millors del món.