VÍDEO: Emotiu i multitudinari acte de reconeixement a les patinadores del CPA Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’alcalde Josep M. Corominas anuncia l’inici dels tràmits perquè la pista de patinatge dels pavellons passi a denominar-se Montsita Casadellà, en record de l’expresidenta del club olotí. La ciutat es bolca a la celebració dels 10 títols del món del CPAO.

El Teatre Principal ha acollit aquest dissabte 22 d’octubre l’acte de recepció al Club Patinatge Artístic Olot després dels Campionats del Món de Novara. L’Ajuntament i el club van acordar fixar aquesta data per a la celebració del nou títol mundial, el desè de les olotines, per poder reunir el màxim número de patinadores, membres de la junta i seguidors que, al llarg dels anys, han ajudat a fer possibles els èxits aconseguits. Veure vídeo.

GALERIA FOTOGRÀFICA

VÍDEO: Acte de reconeixement al CPA Olot 2016

La música del ball guanyador del Mundial ha acompanyat l’entrada de les campiones del món. La capitana del primer equip del CPAO Anna Quintana, l’entrenadora Ester Fàbrega i el director artístic Ricard Planiol han estat els últims d’accedir a la platea del Teatre Principal, que s’ha omplert de gom a gom per a l’ocasió. L’Ajuntament d’Olot ha obsequiat les patinadores amb un detall de les lletres “Treu-me d’aquí” mentre que a Ricard Planiol, Ester Fàbrega i Anna Quintana, presents als deu Mundials, també se’ls ha fet entrega de la reproducció d’una escultura de Josep Clarà.

Les imatges dels deu Campionats del Món aconseguits pel Club Patinatge Artístic també han estat molt presents a l’acte d’aquesta tarda durant el qual l’alcalde d’Olot Josep M. Corominas ha agraït al club “l’esforç i la il·lusió amb la que porten arreu el nom de la ciutat i que ens ha convertit en un referent mundial”. Corominas ha anunciat que “pels valors que representeu, pels èxits que heu aconseguit i pels molts títols que vindran hem volgut que la pista de patinatge del pavelló porti el nom de Montsita Casadellà, presidenta i ànima del club en els seus orígens”. La filla de Casadellà i entrenadora del club, Ester Fàbrega, ha agraït “aquest gest i el suport que rebem per part de la ciutat tota la família del patinatge”. Tant ella com la capitana del primer equip del CPAO, Anna Quintana, també han destacat la feina feta per en Ricard Planiol a qui han definit “com en Messi del patinatge”. El mateix Planiol ha subratllat “la importància dels deu títols Mundials aconseguits i que mai ens hauríem imaginat arribar fins aquí”.

Durant l’acte, al qual també ha assistit entre altres autoritats el secretari general de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, Gerard Figueras, s’han acomiadat set
patinadores que després d’aquesta temporada deixaran el primer equip del CPAO: Eva Fàbrega, Nora Murlà, Ada Vila, Laura Corredera, Laura Moiset, Raquel Moli i Cristina Planagumà.

En breus dies com ja s’ha fet en altres ocasions el president de la generalitat Carles Puigdemont rebrà les patinadores per felicitar-les personalment.

cpa olot

Font: Ajunt. Olot
Vídeo i fotos: elgarrotxi.cat

RELACIONAT:

VÍDEO: El CPA Olot tornarà a casa amb el desè mundial a la butxaca

VÍDEO: Celebració del CPA Olot pel desè títol mundial aconseguit a Novara

VÍDEO: El CPA Olot ja ha realitzat el seu últim entrenament abans de marxar cap al mundial