Vídeo: En marxa la 2a Cames de Ferro al Puigsacalm

Foto: Guillem
Comparteix-ho amb els teus amics:

La data escollida per la celebració de la 2a Cames de Ferro al Puigsacalm (CdF) i les successives edicions és l’últim diumenge de maig.

La 2a edició de la CdF formarà part del Circuit Català de Curses de Muntanya organitzat per la FEEC. La cursa solidària Cames de Ferro al Puigsacalm neix de la necessitat de diversificar les activitats del GECA, fet que porta l’entitat a buscar un soci qualitatiu que doni sentit i valor al projecte. En aquest àmbit, neix l’acord entre GECA i Noel Alimentaria S.A.U. on s’estableix que Noel patrocinarà íntegrament la prova a canvi de què el GECA doni la recaptació que se n’esdevingui a la Fundació A. Bosch, que tutelada per Noel Alimentària, té com objectiu recaptar diners pel finançament de projectes d’investigació per la curació de malalties infantils. L’equip científic d’investigació està format per professionals de diferents àrees de l’Hospital Vall d’Hebron de Barcelona.

Foto: Guillem
Foto: Guillem

Dates i horaris

El 29 de maig d’aquest 2016 tindrà lloc la segona edició de la cursa solidària CAMES DE FERRO AL PUIGSACALM.

El lloc i l’horari de sortida de la cursa serà: Des del Parc de l’Estació de Sant Esteve d’en Bas, a les 8:00 h per a la marató i la mitja marató i a les 8:30 h per a la cursa de 10 Km.

El briefing de la cursa es realitzarà el dissabte dia 28 de maig a les 19:00 h al Pavelló municipal de Sant Esteve d’en Bas.

L’entrega de dorsals i xips es realitzarà el dissabte dia 28 de maig entre les18:00h i les 21:00 h al Pavelló municipal de Sant Esteve d’en Bas. També el mateix dia de la cursa entre les 7:15 i 7:45h.

Modalitats

LA MARATÓ: Distància: 42 Km
Desnivell acumulat positiu: 2900 – 3.000 m.
Recorregut: Sant Esteve d’en Bas, Joanetes, Santa Magdalena, Irisais, Puigsacalm, Coll de Bracons, serra dels Llancers, coll del Pedró, puig Satoies, Cabrera, Aiats, serra dels Mateus, camí Ral de Vic a Olot, Les Fogoses, Els Hostalets d’en Bas, pont de can Benet i Sant Esteve d’en Bas.

LA MITJA MARATÓ: Distància: 23 Km
Desnivell acumulat positiu: 1500 – 1.600 m.
Recorregut: Sant Esteve d’en Bas, Joanetes, Santa Magdalena, Irisais, Puigsacalm, Coll de Bracons, serra dels Llancers, coll del Pedró, Sant Miquel del Castelló, pont de can Benet i Sant Esteve d’en Bas.

LA CURSA DE 10 KM: Distància: 10 Km
Desnivell acumulat positiu: 500-600 m.
Recorregut: Sant Esteve d’en Bas, Les Comelles, Sant Miquel del Castelló, Cal Teixidor, pont de Can Benet i Sant Esteve d’en Bas.

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS AQUÍ

[youtube id=”srej5OjwBYs”]