VÍDEO ENTREVISTA: Terapia de Shock. Un final, amb possible principi

Comparteix-ho amb els teus amics:

El grup garrotxí s’acomiada dels seus fans amb una carta a les xarxes socials

Ja fa algunes setmanes que es va anunciar que Terapia de Shock deixaria durant un temps (o per sempre) els escenaris. Un grup que des dels seus inicis han omplert concerts i ha sabut trobar un lloc en el difícil món de la música. Els darrers concerts del grup seran el 30 d’octubre a Girona, el 10 de novembre a Barcelona i la definitiva a casa, el 3 de desembre al Teatre Principal d’Olot. Veure vídeo de l’entrevista de latornada.cat

Podeu llegir l’entrevista sencera AQUÍ

Carta de Terapia de Shock a les xarxes socials

Hola amics i amigues!
Volem compartir amb vosaltres una notícia que alguns ja sabreu.

Volem anunciar-vos que una vegada finalitzada la gira de celebració dels 10 anys d’ aquest 2016 ens agafarem un temps per fer una parada indefinida. La veritat és que han estat 10 anys plens d’experiències impagables i moltíssimes emocions. 10 anys replets de riures i somriures, de grans moments compartits amb bons amics, de vivències extraordinàries, i, lògicament també, d’alguns moments dolorosos.

De tot plegat ens emportem grans records que ens han fet créixer. Han estat 10 anys de treball continuat, de creació de cançons, de llargues tardes al local d’assaig, d’emocionants setmanes als estudis de gravació i de llargues i cansades hores a les carreteres per arribar i tornar dels escenaris que ens han vist vibrar.

Ara ha arribat el moment d’agafar-nos un respir i poder mirar tota aquesta trajectòria amb una mica de perspectiva. D’aquesta manera podrem mirar enrere, veure tot el que hem fet i assimilar-ho amb calma. Han estat deu anys molt intensos, sense cap interrupció i aquesta parada també ens anirà molt bé per descansar i carregar les piles.

Després, no tenim res definit i no sabem el que passarà. Sense nova gira, sense nou disc, tranquils, només gaudint del que hem viscut. Això és el que ara ens ve de gust. I el destí, ens guiarà. Segur. Sempre ho ha fet. Posarem punt i final a aquesta gira en l’últim concert al Teatre d’Olot el proper dia 3 de desembre de 2016, a les 20:00 hores, on tindrem la possibilitat de compartir les nostres cançons amb tota la nostra gent, amb tots vosaltres, i on ens direm…sort i a reveure!

Abans, però, encara ens podem veure als concerts de Girona el 30 d’octubre i Barcelona el 10 de novembre. Tenim moltes i moltes ganes d’afrontar aquest final d’etapa i de compartir-lo amb tots vosaltres! Han estat 10 anys inoblidables. Vosaltres ens heu donat felicitat. Esperem que les nostres cançons, en algun moment, us l’hagin retornat. Moltes gràcies per tot! Fins sempre! TDS

RELACIONAT:

https://vimeo.com/120955590