VÍDEO: ERC obté un compromís públic del Ministre de Foment per desencallar la variant d’Olot i signar un protocol d’acord

Comparteix-ho amb els teus amics:

ERC aconsegueix un compromís públic del Ministre de Foment per desencallar la variant d’Olot i signar un protocol d’acord.

El dijous passat el grup al senat d’ERC a Madrid va entrar una pregunta al Ministre de Foment Jose Luís Abalos del PSOE sobre l’estat del tram de la variant d’Olot que depèn del govern de l’Estat Espanyol i que fa anys que està encallada sense un projecte ni un traçat definitiu.

Aquesta tarda Jordi Martí, Senador per Girona d’ERC ha dirigit aquesta demanada al Ministre en la sessió de control al Govern, en resposta a la pregunta el Sr. Abalós ha expressat el seu compromís públic en trobar i treballar una sortida pactada amb la Generalitat i l’Ajuntament d’Olot per desbloquejar el projecte i que se signi un protocol amb les parts per tirar endavant aquest tram de la variant. També ha anunciat una reunió en breu entre el subdelegat del govern a Girona, l’Alcalde d’Olot i representants de Foment.

Ja durant la discussió d’esmenes al pressupost del 2017 ERC va presentar una esmena, que no va ser aprovada, per tal que s’avancés en el projecte del traçat de la variant.

Des d’ERC a Olot fa temps que es treballa poder tirar endavant el projecte d’un traçat que sobretot tingués en compte els veïns del barri de l’Hostal del Sol i que no és corris el risc de deixar-los segregats.