Vídeo: Es consolida la mostra de flors de Sant Joan les Fonts amb més de 5.000 visitants

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es consolida l’èxit de la mostra de flors, plantes i bonsais de la Garrotxa acollint més de 5.000 visitants

S’ha dut a terme una nova edició del Sant Joan les Flors a Sant Joan les Fonts. Més de 5.000 visitants han pogut contemplar les 100 instal·lacions i muntatges florals que més de 50 voluntaris i un gran nombre d’empreses de flor i planta de la Garrotxa han dut a terme. Aquest és el resum de l’exposició de flors, plantes i bonsais única a la comarca, que any rere any omple els carrers centrals del poble de Sant Joan les Fonts. Veure vídeo.

https://vimeo.com/167559767

El gran esforç que les entitats, associacions, voluntaris, particulars i personal de l’Ajuntament duen a terme durant mesos s’ha pogut veure darrere cadascun dels muntatges ubicats a carrers, places, monuments i edificis històrics del municipi.

Creacions úniques i originals, de gran bellesa i color s’alternaven amb materials reciclats que acompanyaven flors de tota mena. Des dels més menuts fins als més grans han participat a aquesta activitat que atreu públic de totes les edats amb gran estima pel món floral. Cadascun dels equips que han treballat en els diferents muntatges i activitats del Sant Joan les Flors han valorat molt positivament la mostra d’enguany, en la que ha destacat la segona edició de la Desfilada de Moda i Confecció de l’IES la Garrotxa, que ha acollit més de 1.000 espectadors el dissabte al vespre al Parc de Can Miquelet, amb creacions insipirades en el món del circ, la primavera i vestits de núvia d’allò més elegants, aportant un toc de glamour i prestigi a la mostra. Fins i tot es pugué veure una actuació dels Xerrics d’Olot en una de les col·leccions inspirades en vestits de festa major.

https://vimeo.com/167580713

Així mateix l’exposició de bonsais, de Patchwork, la mostra de talla de fusta i les passejades amb el trenet Tricu Tricu han obtingut també un èxit de visitants molt superior a l’any anterior.

Des de l’organització es valora molt positivament la mostra d’aquest any, en la que s’ha recordat els 21 anys de vida de l’activitat, que en el seu dia va iniciar l’Associació de Comerciants de Sant Joan les Fonts amb un concurs floral.