Vídeo: Es constitueix el nou patronat de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa

Comparteix-ho amb els teus amics:

Nou pas endavant en el llarg però cada cop més proper camí cap a l’entrada en funcionament del nou Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Aquest dijous a la tarda, va quedar constituït davant de notari el Patronat de la Fundació Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa, escindida de la des d’ara Fundació Antic Hospital de Sant Jaume d’Olot. Serà l’encarregada del desplegament i la prestació d’atenció sanitària i sociosanitària en l’àmbit de la comarca de la Garrotxa, així com de la gestió i de l’administració d’equipaments, mentre que la finalitat de la Fundació de l’Antic Hospital de Sant Jaume passarà a ser el desplegament i prestació d’atenció social i d’atenció a persones amb situació de dependència en el mateix àmbit. 

[vimeo]https://vimeo.com/86602013[/vimeo]

Els socis fundadors són l’Ajuntament d’Olot, el Consell Comarcal de la Garrotxa, l’Associació Cercle EURAM de la Garrotxa, la Unió Intersectorial d’Empresaris de la Garrotxa, La Fageda SCCL, la Fundació La Caritat, el Rotary Club d’Olot, ALBA, Associació de Dones de la Garrotxa i la Fundació Antic Hospital Sant Jaume d’Olot.

I el Patronat està format per Josep M. Corominas (Ajuntament d’Olot), que actuarà de president; Joan Espona (Consell Comarcal de la Garrotxa), com a vicepresident; Manuel Faus (Integra), secretari; i pels vocals Josep Guix (en representació del grup majoritari de l’oposició), Anna M. Bosch (Associació Cercle EURAM de la Garrotxa), Cristóbal Colón (La Fageda SCCL), Josefina Puig (ALBA, Associació de Dones de la Garrotxa), Manuel Vancells (Junta Clínica de l’Hospital) i Josep Estudis (Sindicats majoritaris de la Garrotxa).

Els estatuts de la nova Fundació també recullen altres òrgans com el Consell Social o el Consell del Territori de caràcter consultiu, i adreçades a enllaçar el nou ens amb la societat civil i a compartir amb el poder local i comarcal les seves accions.

socisfundadorsnouhospital

patronatfundacionouhospital