Vídeo: Es continua treballant a la segona edició de la Fira d’Activitats Extraescolars d’Olot

Comparteix-ho amb els teus amics:

S’obre el període per sol·licitar una parada i per aparèixer en l’edició del segon recull. Seguint la bona acollida que tingué la primera edició de la Fira d’Activitats Extraescolars d’Olot organitzada en el marc de la Fira de la Primavera 2013, l’Ajuntament d’Olot ja prepara la segona edició coincidint de nou amb la diada de l’1 de maig. La Fira pretén reunir en un dia i en un mateix espai tota l’oferta pública i privada d’activitats extraescolars de la ciutat d’Olot.

Vídeo: Fira de l’1 de maig (Primera edició de la Fira d’Activitats Extraescolars d’Olot)
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=Z9ohjZ-bL1g[/youtube]

D’altra banda, l’Ajuntament d’Olot editarà també la segona Guia d’Activitats Extraescolars d’Olot el proper setembre de 2014, coincidint amb l’inici del curs escolar 2014-2015, però que ja estarà online coincidint amb la Fira de l’1 de Maig 2014 a www.olot.cat. Aquesta guia pretén reunir en una única publicació tota l’oferta pública i privada d’activitats extraescolars de la ciutat d’Olot.

Tant la fira com la guia tenen un doble objectiu:
– Facilitar l’elecció d’activitats extraescolars als pares i mares de la ciutat.
– Oferir un espai de promoció i difusió a empreses, entitats i institucions que realitzen activitats.

Totes les empreses, entitats i institucions que vulguin participar-hi (a la fira i/o a la guia) han de lliurar la sol·licitud corresponent a l’Institut Municipal de Promoció de la Ciutat d’Olot (c. Tomàs de Lorenzana, 15 · 17800 Olot) abans del 4 d’abril de 2014.

Aconseguiu aquí les sol·licituds i llegiu-ne les condicions clicant els enllaços següents:

– Fira d’activitats extraescolars

– Guia d’activitats extraescolars

00104042014