VÍDEO: Es crea un nou espai familiar per les Festes del Tura

Comparteix-ho amb els teus amics:

Una de les novetats d’enguany i possiblement la més important és la creació d’un nou espai dintre de les Festes del Tura per al públic familiar i que estarà situat a la plaça del Puig del Roser

Un lloc de referència per al públic familiar amb una programació diürna, principalment en horari de tarda, i que ofereix la possibilitat de celebrar-hi més d’una activitat al mateix temps. La plaça del Puig del Roser serà el nou escenari de les Festes del Tura. Veure Vídeo.

https://vimeo.com/179784651

A l’espai infantil Carica-Tura s’hi faran traslladaran els actes per als més petits com els espectacles de Rialles, la cercavila de la faràndula i algun concert de tarda. Amb la creació del nou espai també s’organitzen activitats noves com un taller de construcció de cabeçuts que realitzarà l’Escola Municipal d’Expressió. El dijous 8 de setembre a les 4h de la tarda i a 2/4 de 8h del vespre els més petits podran fer-se el seu propi cabeçut per participar l’endemà a la cercavila de la faràndula.

El concert d’en Guillem Roma & TCB, l’actuació d’en Pep Puigdemont que celebra 25 anys dalt dels escenaris, una mostra de danses i tallers de percussió són algunes de les propostes que es podran fer al Carica-Tura. Rialles, l’Esbart d’Olot i l’Escola Municipal d’Expressió participen en la programació de l’Espai Carica-Tura que, com a novetat, serà el punt d’arribada de la cercavila infantil que sortirà de l’Hospici (divendres 9 de setembre a les 5h de la tarda).