VÍDEO: Es demana ajuda per consolidar el primer equip de rugbi femení de la Garrotxa i Banyoles

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es demana ajuda per consolidar el primer equip de rugbi femení de la Garrotxa i Banyoles

La unió fa la força, i d’aquesta manera ens hem unit el Banyoles, el Garrotxa i el Ripollès rugby club per consolidar el primer equip de rugby femení. Emprenem aquest projecte amb moltes ganes i volem fer ressò d’aquesta iniciativa a les nostres comarques. Un projecte motivat per la solidaritat, entenent el rugby com a inclusiu, on totes i tots hi tenim cabuda.

Sempre és difícil fundar un equip de rugby a Catalunya, segurament per la poca coneixença d’aquest esport al nostre país. Però, poc a poc, anem agafant força i es va estenent i coneixent més.

Ara, gràcies als anys d’esforç de totes les jugadores que estem entrenant cada setmana amb dedicació i compromís, podem dir en veu alta, que hem aconseguit crear un equip amb cara i ulls, preparat per entrar al món de la competició.

L’impacte del COVID-19 ha afectat al nostre esport i, principalment a la nostra financiació. És per això, que volem fem una crida a tothom qui ens vulgui ajudar a fer possible aquest gran projecte de rugby femení. La nostra intenció és recaptar diners per poder-nos costejar les equipacions per jugar les temporades que vénen. Donant visibilitat als nostres sponsors, tant empreses com particulars disposats a donar un cop de mà.

Amb un donatiu d’un mínim 15 euros, ens acompanyaràs a tots costats !!
El teu nom apareixerà a la samarreta de l’GBR, si vols donar més pots fer que aparegui a el nom de qui vulguis.

Ajudant-nos, fas créixer il·lusions, respecte, compromís i solidaritat.
Ens ajudes a seguir creixent? Ens ajudes a donar una empenta al rugby femení?

Més info i col·laboració aquí.

Comparteix-ho amb els teus amics: