Vídeo: Es farà un concurs a Olot per a bessons en el proper Olotx2

Comparteix-ho amb els teus amics:

L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa organitza el concurs ‘Ho viuràs el doble’

Amb l’objectiu de reforçar la imatge de la campanya de descomptes, el concurs es dirigeix als bessons univitel·lins (idèntics) no residents a la comarca. Per participar-hi, cal que enregistrin un vídeo en què expliqui perquè voldrien conèixer Olot o, en cas de conèixer la ciutat, què és el que més els agrada. L’enregistrament, que no pot tenir més de 30 segons de durada, s’ha de fer arribar al correu electrònic turisme@olot.cat des d’aquest d’avui i fins al 18 de febrer. El dia 19 de febrer es farà públic el nom dels guanyadors mitjançant la pàgina de Turisme Olot a Facebook. En total, es premiaran 10 parelles de bessons i als seus acompanyants amb una nit d’hotel en règim d’allotjament i esmorzar i un sopar coincidint amb el cap de setmana de l’Olotx2.

Vídeo: Es farà un concurs a Olot per a bessons amb el concurs ‘Ho viuràs el doble’
[vimeo id=”153900214″]

La nova edició de l’Olotx2 començarà el 26 de febrer i s’allargarà fins al diumenge 28

Durant tres dies, s’oferiran estades i places de restaurant per a dues persones al preu d’una. Tot i que una part important dels establiments participants són d’Olot, cada vegada hi ha més presència d’altres allotjaments, bars i restaurants de la resta de municipis de la comarca. En total hi haurà 37 allotjaments, 40 bars i restaurants i una seixantena de comerços adherits a la campmanya i que oferiran estades gratuïtes, descomptes en àpats i compres i activitats.

Destaquen per exemple les visites guiades als museus de la ciutat, passejades en burro i trenet i rutes en bicicleta. En l’ofert musical, es farà El Mini (el festival de música de butxaca) amb concerts a 8 punts del centre de la ciutat: la plaça del Carme, la plaça del Conill, la plaça del Teatre, la plaça Mercat, al pati de l’antic Hospital, les escales de Sant Esteve, el carrer de Sant Ferriol i la Plaça Major.

olotx2

En aquest últim espai, el diumenge 28 de febrer a les dotze del migdia s’oferirà el concert de Lax’n’xics, un concert gratuït perquè els més petits, juntament amb els seus pares, puguin gaudir de les cançons del grup que aquest 2016 compleix 30 anys dalt dels escenaris. Durant el cap de setmana de l’Olotx2 també es podran comprar dues entrades al preu d’una per al concert de Las Migas que s’ha programat per al dissabte 5 de març a la Sala El Torín d’Olot.

Vídeo: Resum de la roda de premsa de presentació d’Olotx2 2016
[vimeo id=”153897698″]