VÍDEO: Es manté el sistema de tiquets al Campament Reial d’Olot. Consulta dies i horaris

Comparteix-ho amb els teus amics:

Es manté el sistema de tiquets al Campament Reial d’Olot. Consulta dies i horaris

El Campament Reial estarà muntat els dies 2, 3 i 4 de gener i conservarà el funcionament d’entrada de l’edició anterior. Per entrar caldrà adquirir prèviament un tiquet, que es podrà recollir a la plaça Clarà el mateix dia a partir de les 16.00h. Cada persona que faci cua podrà extreure 4 entrades gratuïtament i podrà escollir un dels torns entre les 18.00h i les 21.00h, dividits en franges de mitja hora.

Presentant el tiquet es podrà entrar directament al Campament per un dels accessos de la plaça Clarà únicament a l’hora que està especificada al tiquet.

La Comissió del Campament vol fer incís que n’hi ha prou amb arribar uns minuts abans de l’hora assignada pel tiquet: la finalitat és evitar fer cua dues vegades.

El mag tornarà a fer presència al Campament, i estarà acompanyat dels personatges de sempre: l’encarregat del temps, la caramelera, el carboner, la fanalera i els cuiners. Tots ells explicaran les seves històries amb l’acompanyament dels guies, que acabaran portant els infants a veure els carters reials. Al final, tots els qui vulguin podran deixar-los les seves cartes, que aquest any han estat il•lustrades per Maria Fofana, alumna de l’escola Joan XXIII.

Existirà, també, una entrada alternativa per poder accedir al Campament en cas de no haver pogut aconseguir un tiquet. Aquest accés, però, s’obrirà només si l’espai permet absorbir més públic. L’organització vol remarcar que l’entrada per aquest accés no està garantit i que l’opció preferent és la del tiquet.

Els organitzadors entenen que quedar-se sense entrada pot causar molèstia, però les característiques del muntatge i el compromís per assegurar una qualitat i una bona experiència del públic requereix limitar l’aforament i haver de controlar l’accés del públic.